Ο Τανιμανίδης μιλά για τις Πανελλαδικές και λέει πόσες φορές απέτυχε ο ίδιος

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουνίου, 2020

Ο γνωστός παρουσιαστής και επιχειρηματίας, με ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, θέλησε να εξηγήσει πως η επιτυχία ή αποτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, δεν επηρεάζει άμεσα το μέλλον ενός ανθρώπου και εξομολογήθηκε πως και ο ίδιος κατάφερε με την τρίτη φορά να περάσει στο Πολυτεχνείο.

«Όπως και κάθε χρόνο ήθελα να σας θυμίσω ότι το πως θα τα πάτε στη ζωή σας ΔΕΝ εξαρτάται από τις πανελλήνιες...αυτό μαζί με τη προσωπική μου εμπειρία με την αποτυχία και πως αυτή είναι συνήθως βασικό συστατικό της επιτυχίας!
Χωρίς άγχος, λοιπόν, μπείτε στην αίθουσα και ΣΚΙΣΤΕ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως λοιπόν εξηγεί στο βίντεο, ο Σάκης Τανιμανίδης έδωσε εξετάσεις την πρώτη χρονιά και δεν κατάφερε να περάσει στη σχολή της επιλογής του. Ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας πως την ίδια μοίρα είχε και η δεύτερη απόπειρα να δώσει Πανελλήνιες. Τελικά, με την τρίτη του προσπάθεια πέρασε στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.

Resizer 15922581728740

Απευθυνόμενος όμως στους μαθητές που δίνουν εξετάσεις φέτος, ο Σάκης Τανιμανίδης εξήγησε πως η σχολή Τοπογράφων Μηχανικών, παρότι μια από τις πρώτες του επιλογές, τελικά δεν ήταν εκείνο που ήθελε να κάνει. «Συνειδητοποίησα ότι εγώ δεν ήθελα να γίνω ποτέ μηχανικός», λέει.

«Έκανα πολλά πράγματα, στα περισσότερα από τα οποία απέτυχα. Το συμπέρασμα είναι ότι η αποτυχία είναι βασικό συστατικό της επιτυχίας» λέει κλείνοντας ο Σάκης Τανιμανίδης που καλεί τους υποψηφίους στις Πανελλήνιες 2020 να μην αγχώνονται υπερβολικά.

https://www.instagram.com/tv/CBaee0ujN1H/?igshid=1qx9g36v79lec

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram