Tα ζώδια που πετυχαίνουν πάντα τους στόχους τους και εκείνα που τα παρατούν εύκολα

Δημοσιεύθηκε 15 Δεκεμβρίου, 2022

Ακόμα και αν θεωρείτε πως είστε ένα άτομο που έχει στόχους, αντιλαμβάνεστε πως για να τους πετύχετε αυτοί πρέπει να είναι ρεαλιστικοί. Διαφορετικά, είτε θα δυσκολευτείτε πολύ είτε δεν θα πετύχετε τίποτα.

Όταν βάζετε στόχους, λοιπόν, υπάρχουν στιγμές που οι ιδέες σάς κατακλύζουν, νιώθετε γεμάτες ενέργεια και πίστη πως θα τα καταφέρετε. Ωστόσο, κάτι συμβαίνει και τελικά το «πράγμα» χαλάει. Τι μπορεί να πηγαίνει στραβά; Δεν έχετε πειθαρχία και έτσι ακόμα και αν προγραμματίζετε κάτι αυτό δεν γίνεται ποτέ πραγματικότητα, αφού όλο και κάτι μπαίνει εμπόδιο στα σχέδιά σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για να καταφέρουμε να πετύχουμε όσα έχουμε στο μυαλό μας, λένε, πρέπει να τα χωρίζουμε σε μικρά στάδια. Έτσι, βήμα βήμα, όλα θα μας φαίνονται πιο εύκολα.

Για μερικούς ανθρώπους αυτό μοιάζει παιχνιδάκι, για άλλους αρκετά δύσκολο και αγχωτικό. Σε αυτό ρόλο ίσως να παίζει και η αστρολογία και ανάλογα με το ζώδιό σας να μένετε πιστές ή όχι σε έναν στόχο.

Τα ζώδια που καταφέρνουν πάντα αυτό που θέλουν

Λέων

Οι εκπρόσωποι του Λέοντα όχι μόνο θα πετύχουν τους στόχους τους, αλλά θα βοηθήσει και άλλους να κατακτήσουν τα δικά τους σχέδια. Γεννημένοι ηγέτες αισθάνονται άνετα με το να είναι αρχηγοί, πράγμα που σημαίνει πως δεν φοβούνται να βουτήξουν στα βαθιά για να φτάσουν στον στόχο τους.

Το πάθος τους να είναι πρώτοι και να ξεχωρίζουν τους κάνει αποφασιστικούς και δραστήριους. Αφιερώνουν χρόνο στον σχεδιασμό και στο πώς θα καταφέρουν κάτι και κινούν τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση.

Αιγόκερως

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο πετυχαίνουν πάντα κάθε στόχο τους. Είναι εργασιομανείς, ξέρουν πώς πρέπει να εργασθούν για να τα καταφέρουν, όσο καιρό κι αν χρειαστεί.

Αυτό το χαρακτηριστικό είναι, βέβαια, που μπορεί να είναι αρνητικό για τους ίδιους. Επειδή, ακριβώς, εργάζονται πάρα πολύ εύκολα απομονώνονται από τους άλλους. Αν, μάλιστα, ρωτήσετε έναν Αιγόκερω τι προτιμά – να τελειώσει ένα project ή να βγει με φίλους – σίγουρα θα επιλέξει το πρώτο.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι πετυχαίνουν τα πάντα, απλώς επειδή είναι πάρα πολύ πεισματάρηδες. Μόλις αποφασίσουν κάτι, θα κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι μπορούν να πετύχουν. Ενώ άλλοι θα επιλέξουν τον εύκολο δρόμο ή τον δρόμο της παραίτησης, εκείνοι θα συνεχίσουν και θα μείνουν πιστοί στη μέθοδο που υιοθέτησαν εξαρχής, ακόμα κι αν αυτοί είναι ανορθόδοξη. Αυτό το στοιχείο θα μπερδέψεις και πολλούς, οι οποίοι θα σκεφτούν πως είναι αδύνατο να καταφέρει αυτό που στοχεύει.

Τα ζώδια που τα παρατούν εύκολα

Παρθένος

Όσο παράξενο κι αν ακούγεται όσοι ανήκουν στο ζώδιο της Παρθένου δεν κυνηγούν απεγνωσμένα κάθε τους όνειρο. Γνωρίζουν πότε να τα παρατούν και πότε να παλεύουν. Θα πετύχουν τα σχέδιά τους στον χρόνο τους, αφού πρώτα έχουν φροντίσει για κάθε μικρή λεπτομέρεια. Αυτή η εμμονή στην τελειότητα είναι που τους κάνει τόσο καλούς, μα και τόσο εκνευριστικούς ταυτόχρονα.

Ζυγός

Ενώ είναι ενθουσιώδεις και γεμάτη ενέργεια, οι Ζυγοί δεν έχουν την απαραίτητη υπομονή για να τα καταφέρουν κι έτσι τα παρατούν. Ενθουσιάζονται με τον σχεδιασμό, τον προγραμματισμό ενός γεγονότος και όταν έρθει η ώρα να κάνουν πράξη τα λόγια τους, τότε νιώθουν χαμένες.

Αν θέλουν πράγματι να πετύχουν τα σχέδιά τους, χρειάζονται μια ώθηση, διαφορετικά η αποτυχία είναι μπροστά.

Ιχθύς

Οι Ιχθύς έχουν τη φαντασία να δουν τα όνειρά τους πραγματοποιημένα, αλλά δεν έχουν το σθένος να τα κυνηγήσουν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα παρατήσουν μόνο αν τα πράγματα γίνουν πιο δύσκολα, αλλά και χωρίς κάτι να τους δυσκολέψει. Μπορεί να σας φαίνεται πως έτσι σαμποτάρουν τον εαυτό τους, αλλά στην πραγματικότητα φοβούνται την αποτυχία. Οι αμφιβολίες που δημιουργούν οι ίδιοι στον ψυχισμό τους είναι που τους οδηγούν στο να τα παρατάνε εύκολα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram