OFF Magazine

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

  • MY CHALKIDA
    • PEOPLE
    • NIGHT LIFE
    • TALK OF THE TOWN
    • AGENDA
    • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    • OPINIONS
  • MY SELF
    • FASHION
    • BEAUTY
    • PSYCHOLOGY
    • HEALTH
    • FITNESS
    • DIET & COOKING
  • MY TECH
    • SOCIAL
    • VIRAL
    • INTERNET
    • GAMING
    • GADGETS
  • LIVING
    • ART DECO
    • TRAVELING
    • TV & MEDIA
    • AUTO-MOTO
    • STARS
  • ART
    • PHOTOGRAPHY
    • MUSIC
    • CINEMA
    • THEATRE
    • BOOKS
 

DIET & COOKING Λίλα Κούπριζα 20 Δεκεμβρίου 2018

Η συνταγή της Πέμπτης : Χοιρινό με μήλα και σάλτσα ουίσκι για..μεθυστικά Χριστούγεννα!

Ο Αναστάσης Κωνσταντόπουλος προτείνει στο Οff Magazine...

Κάθε Πέμπτη, ο Αναστάσης Κωνσταντόπουλος προτείνει στο Off Magazine μία συνταγή οικονομικά προσιτή και νόστιμη. Η συγκεκριμένη, θα κάνει το χριστουγεννιάτικο τραπέζι…μεθυστικό!

Υλικά για 8 με 10 μερίδες: 

 
 
 
 
 
 

1 χοιρινή κόντρα χωρίς κόκκαλα (περίπου 2 κιλά)

4 μήλα κομμένα σε μικρούς κύβους

2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα

2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο

8 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο

1 μεγάλη ρίζα φινόκιο ψιλοκομμένη

λίγο ξερό η φρέσκο  φασκόμηλο και δεντρολίβανο

1 κλ μπαχάρι τριμμένο

1 φλυτζάνι ουϊσκι

1 μικρό φρατζολάκι ψωμί κομμένο σε κομματια

2 φλυτζάνια χυμό μύλου

1 φλυτζάνι ζωμό κοτόπουλου

ελαιόλαδο

 

Eκτέλεση : 

Ανοίξτε το κρέας με το μαχαίρι χαράζοντάς το κατά μήκος στη μέση. Αλατοπιπερώστε το από όλες τις πλευρές. Βάλτε στην κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και σοτάρετε κρεμμύδι και σκόρδο. Έπειτα, ρίξτε το μπέικον και σοτάρετε για λίγα λεπτά. Βάλτε μετά τα μήλα, το φινόκιο, το μπαχάρι και τα μυρωδικά. Αλατίστε και αφήστε για 10 λεπτά. Σβήστε με ουίσκι, ρίξτε το ψωμί και ανακατέψτε. Απλώστε το μείγμα στην εσωτερική πλευρά του κομμένου κρέατος. Τυλίξτε το ρολό, δέστε το και βάλτε το σε μία μεγάλη κατσαρόλα και σοτάρετε το με λίγο ελαιόλαδο για λίγα λεπτά σε δυνατή φωτιά. Σβήστε με το υπόλοιπο ουίσκι, ρίξτε το χυμό μήλου και το ζωμό κοτόπουλου, σκεπάστε τη γάστρα και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 3 ώρες. Στραγγίστε τη γάστρα και τη σάλτσα, βάλτε τη σε μία μικρή κατσαρόλα και αφήστε τη σε μέτρια φωτιά μέχρι να πήξει.

Λίλα Κούπριζα

Σχετικά Λίλα Κούπριζα

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Χαλκίδα μέχρι τα 18.
Σπούδασα στη Θεσσαλονίκη Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και έζησα εκεί για 4 χρόνια.
Μιλάω άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά.
Το χιούμορ και η τελειομανία είναι συνήθως τα βασικά στοιχεία, που λένε οι φίλοι μου για μένα!

Ακολουθήστε το OFF Magazine στο Instagram

TAGS

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης:

  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας
Previous Post: « Survivor 3: Ανατροπές και ονόματα – κόλαση! Οι καυτοί αγρότες, οι 90.000 υποψήφιοι παίκτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω και η Μπάγια Αντωνοπούλου!
Next Post: Skiouros : Ένα μοναδικό μαγαζί εκλεκτών ξηρών καρπών στο κέντρο της πόλης! »
  • Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας!
  • Ο Καρδιολόγος-Αρρυθμιολόγος Κωνσταντίνος Ταμπάκης σε μια αποκλειστική συνέντευξη
  • Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας : Ακόμα ένα αριστοκρατικό ορόσημο της πόλης!
  • 20 απλές φράσεις που σου δίνουν κουράγιο
  • Η καλλονή του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο και ο Χαλκιδέος σύντροφός της!
MY CHALKIDA

  • People
  • Night Life
  • Talk of the Town
  • Agenda
  • Προτάσεις
  • Opinions
MY SELF

  • Fashion
  • Beauty
  • Psychology
  • Health
  • Fitness
  • Diet & Cooking
MY TECH

  • Social
  • Viral
  • Internet
  • Gaming
  • Gadgets
LIVING

  • Art Deco
  • Traveling
  • TV & Media
  • Auto-Moto
  • Stars
ART

  • Photography
  • Music
  • Cinema
  • Theatre
  • Books
INFO & CONTACT

  • About Us
  • Contact
  • MY CHALKIDA
  • MY SELF
  • LIVING
  • CELEBS
  • SELF & HEALTH