OFF Magazine

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

  • MY CHALKIDA
    • PEOPLE
    • NIGHT LIFE
    • TALK OF THE TOWN
    • AGENDA
    • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    • OPINIONS
  • MY SELF
    • FASHION
    • BEAUTY
    • PSYCHOLOGY
    • HEALTH
    • FITNESS
    • DIET & COOKING
  • MY TECH
    • SOCIAL
    • VIRAL
    • INTERNET
    • GAMING
    • GADGETS
  • LIVING
    • ART DECO
    • TRAVELING
    • TV & MEDIA
    • AUTO-MOTO
    • STARS
  • ART
    • PHOTOGRAPHY
    • MUSIC
    • CINEMA
    • THEATRE
    • BOOKS
 

DIET & COOKING OFF Magazine 10 Ιανουαρίου 2019

Η Συνταγή της ημέρας : Τραγανά και “καπνιστά” fish fillets σε κρούστα παρμεζάνας

Φιλέτα πέρκας με κρούστα παρμεζάνας και πάπρικας με συνοδεία σοταρισμένου σέσκουλου

ΣυστατικάΓια τα fish fillets:

  • 4 φιλέτα πέρκας (~140 gr το καθένα)
  • 1/4 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. γλυκού καπνιστή πάπρικα
  • 1 πρέζα πιπέρι καγιέν
  • 3 κ. σούπας βούτυρο
  • 2 κ. σούπας χυμός λεμονιού
  • αλάτι, πιπέρι

Για τη γαρνιτούρα:

 
 
 
 
 
 
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1/4 κ. γλυκού μπούκοβο
  • 2 ματσάκια σέσκουλα
  • 3/4 κ. γλυκού αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ. σούπας ξύδι

Τρόπος μαγειρέματος

  • Προθέρμανε το φούρνο στο γκριλ και αλατοπιπέρωσε καλά τα φιλέτα ψαριού.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε την παρμεζάνα με την πάπρικα και το πιπέρι καγιέν.
  • Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι, λιώσε τρεις κουταλιές βούτυρο σε μέτρια φωτιά και βάλε τα φιλέτα να ψηθούν για τρία λεπτά.
  • Με προσοχή γύρισε τα φιλέτα πλευρά και πασπάλισε την άψητη επιφάνεια με το μείγμα παρμεζάνας.
  • Βάλε το τηγάνι στο φούρνο και συνέχισε το ψήσιμο για περίπου τρία λεπτά ακόμη.
  • Μετάφερε τα φιλέτα σε ένα πιάτο και κάλυψέ τα με αλουμινόχαρτο.
  • Ξαναβάλε το τηγάνι στη φωτιά και ρίξε το χυμό λεμονιού μαζί με αλατοπίπερο.
  • Ρίξε όλα τα υγρά εκτός από μια κουταλιά σε ένα μικρό μπολ.
  • Στο τηγάνι με το λεμόνι που περίσσεψε, ρίξε το σκόρδο και το μπούκοβο και ανακάτεψε για μισό λεπτό.
  • Πρόσθεσε και τα σέσκουλα ψιλοκομμένα και σοτάρισε για περίπου πέντε λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
  • Ρίξε και το ξύδι με αλατοπίπερο στο τηγάνι και σβήσε τη φωτιά.
  • Σέρβιρε τα φιλέτα ψαριού με τα σοταρισμένα σέσκουλα και τη σάλτσα βουτύρου.

Ακολουθήστε το OFF Magazine στο Instagram

TAGS

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης:

  • 4 τρόποι για να ξυπνήσεις τον μεταβολισμό σου
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
Previous Post: « H Lana Del Ray και το νέο τραγούδι : ”Hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it”
Next Post: Το κόκκινο στο nail art για το 2019 »
  • Ο Καρδιολόγος-Αρρυθμιολόγος Κωνσταντίνος Ταμπάκης σε μια αποκλειστική συνέντευξη
  • Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφίας!
  • Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας : Ακόμα ένα αριστοκρατικό ορόσημο της πόλης!
  • Η καλλονή του GNTM Κάτια Ταραμπάνκο και ο Χαλκιδέος σύντροφός της!
  • 20 απλές φράσεις που σου δίνουν κουράγιο
MY CHALKIDA

  • People
  • Night Life
  • Talk of the Town
  • Agenda
  • Προτάσεις
  • Opinions
MY SELF

  • Fashion
  • Beauty
  • Psychology
  • Health
  • Fitness
  • Diet & Cooking
MY TECH

  • Social
  • Viral
  • Internet
  • Gaming
  • Gadgets
LIVING

  • Art Deco
  • Traveling
  • TV & Media
  • Auto-Moto
  • Stars
ART

  • Photography
  • Music
  • Cinema
  • Theatre
  • Books
INFO & CONTACT

  • About Us
  • Contact
  • MY CHALKIDA
  • MY SELF
  • LIVING
  • CELEBS
  • SELF & HEALTH