Υλικά
Εκτέλεση
Τσιγαρίζετε ελαφρά το κρεμμύδι σε λάδι, προσθέτετε το κρέας και ρίχνετε τις ντομάτες περασμένες από τρίφτη.
Προσθέτετε ανάλογο νερό, αλάτι, πιπέρι και βράζετε. Κόβετε κάθε μελιτζάνα σε 4 φέτες κατά μήκος.
Τις τηγανίζετε και σε ένα πιάτο βάζετε από δυο φέτες μελιτζάνας σταυρωτά. Τοποθετείτε στο κέντρο μια μερίδα κρέατος και διπλώνετε τις λωρίδες της μελιτζάνας, στηρίζοντας με οδοντογλυφίδες.
Βάζετε τα τυλιγμένα κομμάτια του κρέατος σε σκεύος για φούρνο, περιχύνετε με τη σάλτσα του φαγητού και ψήνετε στους 175 C μέχρι να δέσει η σάλτσα.