OFF Magazine

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

  • MY CHALKIDA
    • PEOPLE
    • NIGHT LIFE
    • TALK OF THE TOWN
    • AGENDA
    • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    • OPINIONS
  • MY SELF
    • FASHION
    • BEAUTY
    • PSYCHOLOGY
    • HEALTH
    • FITNESS
    • DIET & COOKING
  • MY TECH
    • SOCIAL
    • VIRAL
    • INTERNET
    • GAMING
    • GADGETS
  • LIVING
    • ART DECO
    • TRAVELING
    • TV & MEDIA
    • AUTO-MOTO
    • STARS
  • ART
    • PHOTOGRAPHY
    • MUSIC
    • CINEMA
    • THEATRE
    • BOOKS
 

DIET & COOKING OFF Magazine 11 Δεκεμβρίου 2018

Η Συνταγή της ημέρας : Φιλέτο με γλασαρισμένα μανιτάρια

Λαχταριστό ψητό “της κατσαρόλας” με γλάσο βαλσαμικού και φρέσκα μανιτάρια.

Συστατικά

  • 750 gr κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο
  • 1/4 φλ. σόγια σος
  • 2 κ. σούπας ηλιέλαιο
  • 4 κ. σούπας βαλσαμικό ξύδι
  • 1 κ. σούπας ζάχαρη
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
  • 1 κ. γλυκού μουστάρδα Dijon
  • αλάτι, πιπέρι
  • 500 gr μανιτάρια
  • 2 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας βούτυρο
  • ψιλοκομμένος μαϊντανός

Τρόπος μαγειρέματος

 
 
 
 
 
 
  • Κόψε το κρέας σε επτά με οκτώ μερίδες και τοποθέτησέ το σε ένα πλαστικό δοχείο.
  • Σε ένα μπολ ανακάτεψε τη σόγια σος με το ηλιέλαιο, δύο κουταλιές βαλσαμικό ξύδι, τη ζάχαρη, το σκόρδο, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο, μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη.
  • Ρίξε το μείγμα στο κρέας, ανακάτεψε καλά, σκέπασε το δοχείο με το καπάκι του και άφησέ το για τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο.
  • Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζέστανε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και σκούπισε καλά με απορροφητικό χαρτί το κρέας.
  • Βάλε το κρέας στο τηγάνι σε μία στρώση και ψήσε για περίπου οκτώ λεπτά την κάθε πλευρά.
  • Μετάφερέ το σε μια πιατέλα, κάλυψέ το με αλουμινόχαρτο και άφησέ το να ανέπαφο.
  • Κόψε τα μανιτάρια σε τέσσερα κομμάτια και ρίξ’ τα στο τηγάνι και σοτάρισέ τα για πέντε λεπτά.
  • Πρόσθεσε το υπόλοιπο βαλσαμικό ξύδι και αλατοπίπερο και συνέχισε το σοτάρισμα για ένα με δύο λεπτά.
  • Βγάλε το τηγάνι από τη φωτιά και πρόσθεσε το βούτυρο, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
  • Σέρβιρε το κρέας και περίχυσέ το με τη γλασαρισμένη σάλτσα μανιταριών και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

 

 

Πηγή : tlife.gr

Ακολουθήστε το OFF Magazine στο Instagram

TAGS

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης:

  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
Previous Post: « Το styling trick που κάνουν όλα τα fashion girls για να νικήσουν το κρύο
Next Post: Οι αποχρώσεις στα νύχια που λατρεύουν οι άντρες. »
  • 20 απλές φράσεις που σου δίνουν κουράγιο
  • Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας : Ακόμα ένα αριστοκρατικό ορόσημο της πόλης!
  • Σου αρέσει να ταξιδεύεις; Η έρευνα αυτή θα σε ενθουσιάσει
  • Πως να αφαιρέσετε το τζελ από τα νύχια σας μόνες σας!
  • X-treme Audio : Ο ήχος στη Χαλκίδα έχει όνομα!
MY CHALKIDA

  • People
  • Night Life
  • Talk of the Town
  • Agenda
  • Προτάσεις
  • Opinions
MY SELF

  • Fashion
  • Beauty
  • Psychology
  • Health
  • Fitness
  • Diet & Cooking
MY TECH

  • Social
  • Viral
  • Internet
  • Gaming
  • Gadgets
LIVING

  • Art Deco
  • Traveling
  • TV & Media
  • Auto-Moto
  • Stars
ART

  • Photography
  • Music
  • Cinema
  • Theatre
  • Books
INFO & CONTACT

  • About Us
  • Contact
  • MY CHALKIDA
  • MY SELF
  • LIVING
  • CELEBS
  • SELF & HEALTH