OFF Magazine

Η ΧΑΛΚΙΔΑ ΣΤΟ INTERNET

  • MY CHALKIDA
    • PEOPLE
    • NIGHT LIFE
    • TALK OF THE TOWN
    • AGENDA
    • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
    • OPINIONS
  • MY SELF
    • FASHION
    • BEAUTY
    • PSYCHOLOGY
    • HEALTH
    • FITNESS
    • DIET & COOKING
  • MY TECH
    • SOCIAL
    • VIRAL
    • INTERNET
    • GAMING
    • GADGETS
  • LIVING
    • ART DECO
    • TRAVELING
    • TV & MEDIA
    • AUTO-MOTO
    • STARS
  • ART
    • PHOTOGRAPHY
    • MUSIC
    • CINEMA
    • THEATRE
    • BOOKS
 

DIET & COOKING OFF Magazine 3 Αυγούστου 2019

Η Συνταγή της ημέρας : Brownies με φιστικοβούτυρο

Αυτές οι αγαπημένες γλυκές αμαρτίες!

Brownies με φιστικοβούτυρο. Άλλη μία λιχουδιά που χαρακτηριστικό της είναι ο συνδυασμός αλμυρού/γλυκού που τόσο λατρεύουμε. Τα brownies μαλακά όπως πρέπει αναδεικνύουν το φιστικοβούτυρο ενώ οι σταγόνες σοκολάτας δίνουν έναν επιπλέον σοκολατένιο τόνο.
Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα!
Υλικά:

1 φλ. καστανή ζάχαρη
1 φλ. φιστικοβούτυρο χωρίς προσθήκη ζάχαρης
2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 1/4 αλεύρι για όλες τις χρήσεις

1/4 φλ. νιφάδες βρώμης
1,5 κ.γ. μπέικιν
1/4 κ.γ. αλάτι
1/4 και 2 επιπλέον κ.γ. πλήρες γάλα

 
 
 
 
 
 
1/2 φλ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350F. Απλώνετε χαρτί ψησίματος σε ένα τετράγωνο ταψί μεγέθους 8×8 ιντσών με χαρτί περγαμηνής.
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τη ζάχαρη, το φιστικοβούτυρο και τη βανίλια σε υψηλό για 1 λεπτό, χρησιμοποιώντας μίξερ χειρός.
Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε ελαφρά μαζί το αλεύρι, τις νιφάδες βρώμης, το μπέικιν και το αλάτι. Αφήνετε στην άκρη για αργότερα.
Σβήνετε το μίξερ και προσθέτετε το μείγμα με το αλεύρι βρώμης. Στη συνέχεια ρίχνετε το γάλα από πάνω και χτυπάτε και πάλι σε μεσαία ταχύτητα. Χτυπάτε για 15 δευτερόλεπτα ή μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Η ζύμη πρέπει να παραμείνει σχετιά υγρή και να κολλάει στο μπολ ελαφρώς. Προσθέτετε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύετε καλά.
Μεταφέρετε τη ζύμη στο ταψί και χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να πιέσετε ομοιόμορφα προς τα κάτω. Αν θέλετε προσθέστε περισσότερες σταγόνες σοκολάτας από πάνω.
Ψήνετε για 22-26′ ή έως ότου οι άκρες να δείχνουν χρυσαφένιες και σπασμένες. Ελέγχετε αν το γλυκό έχει ψηθεί με μια οδοντογλυφίδα και αν βγει καθαρή και στεγνή έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Αφήνετε το γλυκό να κρυώσει εντελώς και στην συνέχεια πιάνετε το χαρτί ψησίματος από τις άκρες του και μεταφέρετε το γλυκό σε μια άλλη επιφάνεια πριν κόψετε σε 12 ίσα κομμάτια.
Μπορείτε να τα φυλάξετε σε θερμοκρασία δωματίου στο ψυγείο για μερικές μέρες.

Ακολουθήστε το OFF Magazine στο Instagram

TAGS

Μπορεί να σας αρέσουν επίσης:

  • Πρωτεΐνη στο πρωινό: Πως θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος
  • Τα φρούτα και λαχανικά της Άνοιξης που βοηθούν στο αδυνάτισμα
  • Δείτε τη Συνταγή της ημέρας!
Previous Post: « Το πρωινό βούρτσισμα των δοντιών καταστρέφει τα δόντια μας;
Next Post: Μανούλα έγινε η Ιωάννα Παππά! »
  • 20 απλές φράσεις που σου δίνουν κουράγιο
  • Ήξερες ότι ο Κώστας Δόξας & ο Άκης Δείξιμος είναι αδέρφια;
  • Aποτοξίνωση – αστραπή σε 2 μέρες με αυτόν το χυμό!
  • Δικαστικό Μέγαρο Χαλκίδας : Ακόμα ένα αριστοκρατικό ορόσημο της πόλης!
  • Πως να αφαιρέσετε το τζελ από τα νύχια σας μόνες σας!
MY CHALKIDA

  • People
  • Night Life
  • Talk of the Town
  • Agenda
  • Προτάσεις
  • Opinions
MY SELF

  • Fashion
  • Beauty
  • Psychology
  • Health
  • Fitness
  • Diet & Cooking
MY TECH

  • Social
  • Viral
  • Internet
  • Gaming
  • Gadgets
LIVING

  • Art Deco
  • Traveling
  • TV & Media
  • Auto-Moto
  • Stars
ART

  • Photography
  • Music
  • Cinema
  • Theatre
  • Books
INFO & CONTACT

  • About Us
  • Contact
  • MY CHALKIDA
  • MY SELF
  • LIVING
  • CELEBS
  • SELF & HEALTH