Συμβουλές για τέλεια φρύδια!

Δημοσιεύθηκε 10 Απριλίου, 2021

Είναι αδιαμφισβήτητο! Τα πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια μπορούν να εξισορροπήσουν και να αναδείξουν το πρόσωπό σου. Μήπως όμως κάνεις κάποιο από τα παρακάτω κοινά λάθη και τα καταστρέφεις:

Τα βγάζεις χωρίς συγκεκριμένο σκοπό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σαφώς και οι περισσότερες από εμάς αφαιρούμε τις τριχούλες που είναι μακριά από τη γραμμή των φρυδιών μας. Αν όμως αρχίσεις να πειράζεις το σχήμα τους φρόντισε να ξέρεις τι κάνεις. Για να είσαι ασφαλής, γέμισε εξαρχής τα φρύδια σου με ένα μολύβι, δίνοντάς τους το σχήμα που επιθυμείς. Ύστερα αφαίρεσε προσεκτικά τις τρίχες που βρίσκονται έξω από αυτό.

Πασαλείβεις με προϊόντα τα φρύδια σου

Το καθαριστικό, το serum, ακόμα και το αντηλιακό σου δεν έχουν θέση στα φρύδια σου. Η οποιαδήποτε κρέμα θα φράξει τους θύλακες των φρυδιών σου, προκαλώντας την πρόωρη πτώση τους και αποτρέποντας την αναγέννησή τους!

Χρησιμοποιείς μεγεθυντικό καθρέφτη

Νομίζεις ότι σε βοηθάει αλλά ίσως να είναι αυτός ο υπαίτιος πίσω από το υπερβολικό βγάλσιμο των φρυδιών σου. Όταν είσαι τόσο κοντά και βλέπεις κάθε λεπτομέρεια τεράστια είναι πιθανό να χάσεις το μέτρο και να αρχίσεις να αφαιρείς τρίχες που αντί να χαλάνε το σχήμα των φρυδιών σου, τα δείχνουν πιο γεμάτα. Για τον ίδιο λόγο απόφυγε ακόμα το υπερβολικά λαμπερό φως αλλά και το να στέκεσαι πολύ κοντά στον καθρέφτη όταν βγάζεις τα φρύδια σου.

Τα κουρεύεις υπερβολικά

Όταν κουρεύεις πάρα πολύ τα φρύδια σου, καταλήγουν να μοιάζουν πιο αραιά και λεπτά: το αντίθετο από αυτό που επιδιώκεις. Δοκίμασε να τα χτενίσεις προς τα πάνω και να κόψεις μόλις ένα χιλιοστό από τις άκρες τους, κάτι που θα τους χαρίσει όγκο.

Σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ

Όπως με όλα τα τατουάζ, το χρώμα του αναμένεται να χάσει σε λίγα χρόνια την έντασή του. Ίσως να μοιάζει με μοβ, με μαύρο ή με ροζ αλλά όχι με το χρώμα που είχες επιλέξει αρχικά. Επιπλέον, τα βλέφαρα θα αρχίσουν να πέφτουν με το πέρασμα του χρόνου, ενώ το τατουάζ σου θα μένει στη θέση του. Μήπως να το ξανασκεφτείς;

 

 

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram