Συγκλονιστικά πορτρέτα ανθρώπων από όλο τον κόσμο

Δημοσιεύθηκε 4 Ιανουαρίου, 2021

Οι Ινδιάνοι δεν επέτρεπαν σε κανένα να τους φωτογραφήσει γιατί πίστευαν ότι η ψυχή τους θα φυλακιζόταν μέσα στη φωτογραφία. Τα παρακάτω πορτρέτα ανθρώπων από όλο τον κόσμο θα σας πείσουν ότι είχαν δίκιο, αφού οι φωτογράφοι κατάφεραν να φυλακίσουν τα συναισθήματα αυτών των ανθρώπων με το τράβηγμα μιας φωτογραφίας.

Φιλ Μπόρτζες: Τα έργα του επικεντρώνονται στους πρόσφυγες του Θιβέτ και στις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

off Φιλ Μπόρτζες

 

Τζόελ Σάντος: Ένας φωτογράφος που επικεντρώνεται κυρίως στα συναισθήματα των ανθρώπων που φωτογραφίζει.

off Τζόελ Σάντος

 

Ντέιβιντ Λαζάρ: Τα πορτρέτα του προέρχονται κυρίως από την Βραζιλία και είναι απλά συγκλονιστικά.

off Ντέιβιντ Λαζάρ

 

Λίζα Κριστίν: Μία ανθρωπίστρια φωτογράφος που έχει καταγράψει τους αυτόχθονες πολιτισμούς σε περισσότερες από 100 χώρες.

off Λίζα Κριστίν

 

Μάνι Λιμπρόντο: Τα έργα του θεωρούνται έργα τέχνης, αφού με τη χρήση του photoshop προσπαθεί να πει κάτι παραπάνω από μια απλή ιστορία.

off Μάνι Λιμπρόντο

 

Έρικ Λαφόργκ: Είναι διάσημος για τις φωτογραφίες του στη Βόρεια Κορέα και τις φυλές της Ναμίμπια στους Γιεζέντι του Κουρδιστάν.

off ερικ λαφοργκ

 

Ρεχάν: Επικεντρώθηκε ειδικά στη φωτογράφιση σε Βιετνάμ, Ρατζαστάν και Κούβα, και είναι διάσημος για την ικανότητά του να "πιάνει" την ψυχή των ανθρώπων που φωτογραφίζει.

off Ρεχάν

 

Τζίμι Νέλσον: Τα έργα του λένε την ιστορία του ανθρώπου, αφού είναι γνωστός για τα πορτρέτα του από ιθαγενείς φυλές σε περισσότερες από 16 χώρες.

off Τζίμι Νέλσον

 

Λι Τζέφρις: Επικεντρώνεται σε ασπρόμαυρα πορτρέτα αστέγων και προσπαθεί αποδώσει μία σπίθα ελπίδας στα μάτια του θέματος του.

off Λι Τζέφρις

 

Στιβ ΜακΚάρι: Το πορτρέτο της μικρής Αφγανής με τα εκθαμβωτικά μάτια σε καταφύγιο προσφύγων στο Πακιστάν θεωρείται το πιο αναγνωρίσιμο εξώφυλλο του National Geographic.

off Στιβ ΜακΚάρι e1543074768419

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram