Συγκλονιστικά πορτρέτα ανθρώπων από όλο τον κόσμο

Δημοσιεύθηκε 4 Ιανουαρίου, 2021

Οι Ινδιάνοι δεν επέτρεπαν σε κανένα να τους φωτογραφήσει γιατί πίστευαν ότι η ψυχή τους θα φυλακιζόταν μέσα στη φωτογραφία. Τα παρακάτω πορτρέτα ανθρώπων από όλο τον κόσμο θα σας πείσουν ότι είχαν δίκιο, αφού οι φωτογράφοι κατάφεραν να φυλακίσουν τα συναισθήματα αυτών των ανθρώπων με το τράβηγμα μιας φωτογραφίας.

Φιλ Μπόρτζες: Τα έργα του επικεντρώνονται στους πρόσφυγες του Θιβέτ και στις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 

Τζόελ Σάντος: Ένας φωτογράφος που επικεντρώνεται κυρίως στα συναισθήματα των ανθρώπων που φωτογραφίζει.

 

Ντέιβιντ Λαζάρ: Τα πορτρέτα του προέρχονται κυρίως από την Βραζιλία και είναι απλά συγκλονιστικά.

 

Λίζα Κριστίν: Μία ανθρωπίστρια φωτογράφος που έχει καταγράψει τους αυτόχθονες πολιτισμούς σε περισσότερες από 100 χώρες.

 

Μάνι Λιμπρόντο: Τα έργα του θεωρούνται έργα τέχνης, αφού με τη χρήση του photoshop προσπαθεί να πει κάτι παραπάνω από μια απλή ιστορία.

 

Έρικ Λαφόργκ: Είναι διάσημος για τις φωτογραφίες του στη Βόρεια Κορέα και τις φυλές της Ναμίμπια στους Γιεζέντι του Κουρδιστάν.

 

Ρεχάν: Επικεντρώθηκε ειδικά στη φωτογράφιση σε Βιετνάμ, Ρατζαστάν και Κούβα, και είναι διάσημος για την ικανότητά του να "πιάνει" την ψυχή των ανθρώπων που φωτογραφίζει.

 

Τζίμι Νέλσον: Τα έργα του λένε την ιστορία του ανθρώπου, αφού είναι γνωστός για τα πορτρέτα του από ιθαγενείς φυλές σε περισσότερες από 16 χώρες.

 

Λι Τζέφρις: Επικεντρώνεται σε ασπρόμαυρα πορτρέτα αστέγων και προσπαθεί αποδώσει μία σπίθα ελπίδας στα μάτια του θέματος του.

 

Στιβ ΜακΚάρι: Το πορτρέτο της μικρής Αφγανής με τα εκθαμβωτικά μάτια σε καταφύγιο προσφύγων στο Πακιστάν θεωρείται το πιο αναγνωρίσιμο εξώφυλλο του National Geographic.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram