Στην παρέα του Off Magazine ο Οδοντίατρος Γιάννης Χασιώτης.

Δημοσιεύθηκε 1 Απριλίου, 2024

Ο Γιάννης είναι 26 χρονών και ζει στη Νέα Λάμψακο, ενώ πολλά καλοκαίρια τα έχει περάσει με τους παππούδες του στην Ιστιαία. Είναι απόφοιτος της Οδοντοτιατρικής Σχολής Αθηνών και είναι στην παρέα του Off Magazine για να μας μιλήσει για τη ζωή και τη δουλειά του.

-Η Οδοντοτιατρική ήταν η πρώτη σου επιλογή;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αλήθεια είναι πως η πρώτη μου επιλογή ήταν η Ιατρική, επέλεξα όμως, να μείνω επειδή θα ερχόμουν άμεσα σε επαφή με το κλινικό κομμάτι.

-Πως φαντάζεσαι τον εαυτό σου ως Οδοντίατρος σε κάποια χρόνια; Θα ήθελες να έχεις έναν δικό σου χώρο;

Προς το παρόν θα φύγω για την Σκωτία θέλω να δω πως θα πάει αυτό το project, αυτό θα είναι από μόνο του ένα καινούργιο ξεκίνημα, οπότε αυτή την στιγμή με φαντάζομαι στη Σκωτία, ωστόσο στο μέλλον θα ήθελα να έχω το δικό μου ιατρείο.

-Θα ήθελες να γυρίσεις πίσω στην Ελλάδα ή θα έφτιαχνε στην καριέρα σου εκεί;

Δε σου κρύβω πως φεύγω από την Ελλάδα αλλά φεύγω πληγωμένος, οπότε δεν ξέρω πραγματικά αν θέλω να γυρίσω ή αν θα με φέρει πίσω η λησμονιά της πατρίδας. Σίγουρα πιστεύω πως όποιος φεύγει σε κάποιο μέρος του μυαλού του, έχει πως θα γυρίσει κάποια στιγμή, αυτό όμως είναι κάτι που δεν το ξέρω με σιγουριά. Ελπίζω πως θα γυρίσω.

-Πως σκέφτεσαι ότι θα είναι η ρουτίνα σου εκεί;

Θα δουλεύω αυστηρά οκτάωρο οπότε το απόγευμα θα είναι ελεύθερο για κάποιες δραστηριότητες όπως γυμναστική , μουσική κ.α.

-Τώρα που είπες μουσική σε έχουμε δει να παίζεις κιθάρα σε αρκετές συναυλίες, αυτό είναι κάτι που θα το έκανες επαγγελματικά;

Υπάρχουν άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική και είναι πολύ καλύτεροι από  μένα επομένως ήταν αστείο αν έλεγα πως θα γίνω επαγγελματίας, ίσως, αν το κυνηγούσα αλλά αυτή την στιγμή δεν είναι προτεραιότητα . Από πάντα μου άρεσε η μουσική και κυρίως οι στίχοι και η ιδέα που βρίσκεται πίσω από αυτούς. Μπορεί κάποια στιγμή να εμφανιστεί ένα τραγούδι που να έχει τους δικούς μου στίχους…

-Εκτός από την μουσική έχεις κάποιο άλλο χόμπι;

Μου αρέσει πολύ να διαβάζω βιβλία αλλά και να γράφω ποιήματα και διηγήματα.

-Έχεις κάποια κακή συνήθεια;

Η αλήθεια είναι πως αφήνω πράγματα στη μέση, ποτέ δεν τελειοποιώ κάτι.

-Μια καλή συνήθεια;

Διαβάζω πολλά βιβλία

-Κλείνοντας θα ήθελες να μας πεις τι σου αρέσει στην χώρα μας που δεν θα το έβρισκε κάποιος αλλού;

Θα απαντήσω με κάποιους στίχους του Τσαρούχη, η Ελλάδα είναι ένα πανέμορφο σκηνικό αλλά άθλια παράσταση.

Ευχαριστούμε πολύ Γιάννη που ήσουν  στην παρέα μας, ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στο νέο σου ξεκίνημα.
IMG 6657
IMG 6658

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram