Στέλιος Ρόκκος: «Αν θεωρήσω ότι κόλλησα κάποιον κoρoνοϊό, θα πεθάνω»

Δημοσιεύθηκε 24 Οκτωβρίου, 2020

Στην εφημερίδα On Time και την Σάσα Σταμάτη παραχώρησε συνέντευξη ο Στέλιος Ρόκκος. Ο αγαπημένος ερμηνευτής μίλησε για το νέο του κομμάτι “Δεν φοβήθηκα”, αλλά και για τον κορονοϊό.

«Όταν άρχισα να ενημερώνομαι από διάφορες πηγές, όχι μόνο από τις δηλώσεις του κ. Χαρδαλιά, αλλά από διάφορα μέσα για το τι εστί κορονοϊός και πού θα πάει αυτό το πράγμα, επειδή είμαι φύση αισιόδοξος, νόμιζα ότι μέρα σε μέρα θα περάσει και ότι ζούμε ένα κακό όνειρο. Μόλις ξύπνησα και ανακάλυψα τη σκληρή πραγματικότητα, με όποιον μίλαγα, κανείς δεν είχε συνειδητοποιήσει τι γίνεται, όλοι ζούσαν έναν εφιάλτη γιατί ήταν κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας” δήλωσε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά τον κορονοϊό, ο Στέλιος Ρόκκος αποκάλυψε στην δημοσιογράφο: “Εγώ πλέον σε κάθε μου μετακίνηση κάνω τεστ για τον κορονοϊό, έχω κάνει περίπου 12. Σε περίπτωση που θεωρήσω ότι είμαι ένοχος και ότι εγώ κόλλησα κάποιον, θα πεθάνω. Γι’ αυτό μπήκα στη διαδικασία και μπήκαν και αυτοί οι στίχοι στο τραγούδι μου”.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram