«Σου Κου Family»: Πρεμιέρα για Χάρη και Αντελίνα Βαρθακούρη

Δημοσιεύθηκε 25 Ιανουαρίου, 2021

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία της πρεμιέρας της νέας εκπομπής του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ΣΚΑΪ.

Το ζευγάρι θα μας πει την πρώτη καλησπέρα το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 15:00, με την εκπομπή «Σου Κου Family» που βρήκε τη θέση της στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Στην παρέα της εκπομπής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και μαζί τους η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, για να μας ενημερώνουν για ό,τι παίζει και να μην αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης και η ΜαμαΤσίτα θα ετοιμάζουν για εμάς απολαυστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε. Ο Χρήστος Άρχος θα μας ενημερώνει αναλυτικά για τις αστρολογικές προβλέψεις, η Τέτα Καμπουρέλη θα μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου θα μας μιλά για θέματα οικογένειας και σχέσεων.

Ενδιαφέροντες καλεσμένοι θα έρχονται στο τηλεοπτικό σπιτικό του Σου Κου Family, ενώ σε κάθε εκπομπή ο Χάρης μαζί με αγαπημένους τραγουδιστές θα φροντίζουν για τη διασκέδασή μας με ένα μουσικό πρόγραμμα – έκπληξη», αναφέρει μεταξύ άλλων η επίσημη ανακοίνωση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram