Η Σχολή Χορού Παρασκευή Υφαντή κάνει multimedia online μαθήματα για κάθε ηλικία!

Δημοσιεύθηκε 28 Φεβρουαρίου, 2021

Στη Σχολή χορού της Παρασκευής Υφαντή ο χορός δεν είναι ένα απλό επάγγελμα. Είναι κατάθεση ψυχής. Και κάπως έτσι καταλαβαίνεις ότι έχεις απευθυνθεί στους κατάλληλους ανθρώπους.


Στη Nέα Αρτάκη, λοιπόν, η Σχολή δημιούργησε μοναδικά, multimedia διαδικτυακά μαθήματα χορού! Δημιουργεί παραμυθένιους χορευτικούς κόσμους, με διαδραστικά παιχνίδια και μαθήματα για κάθε ηλικία. Τα παιδιά μεταμορφώνονται σε κάθε μάθημα σε νεράιδες, πριγκίπισσες, πλανήτες, μαγικά πλάσματα και πολλά άλλα, και διασκεδάζουν ενώ γυμνάζονται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 


Στόχος τους δεν είναι, όμως, μόνο αυτός. Με συνεχείς δραστηριότητες ενθαρρύνουν τα παιδιά να πλησιάσουν το όνειρό τους και μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον τους ωθούν να γίνουν οι ολοκληρωμένοι χορευτές που θέλουν. Με τη συνεχή δική τους εκπαίδευση προσφέρουν στα παιδιά τα καλύτερα δυνατά εφόδια και μια αναβαθμισμένη γνώση.


Παράλληλα, οι μεγαλύτερες ηλικίες έχουν την ευκαιρία να επικεντρωθούν σε θεματικές ενότητες του κλασικού και σύγχρονου χορού.

Ζήστε την μοναδική Χορευτική και Παιδαγωγική Εμπειρία και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι χορευτές.

IMG_5403

Υπάρχουν διαθέσιμα νέα online τμήματα με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα!

Θα το βρείτε : Θράκης 20, Νέα Αρτάκη

Facebook page: Σχολή Χορού Παρασκευή Υφαντή - Ifanti Dance School Στούντιο χορού

Τηλέφωνο : 2221 041050

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram