Σάββας Πούμπουρας: Πού θα τον βλέπουμε από τη νέα σεζόν;

Δημοσιεύθηκε 24 Αυγούστου, 2020

Μπορεί να είχαν ακουστεί πολλά για την τηλεοπτική μεταγραφή του Σάββα Πούμπουρα όμως ο ίδιος κρατούσε καλά κλειστά τα χαρτιά του για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Και τώρα, με ένα και μόνο βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram αποκάλυψε πού θα τον βλέπουμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, ο οποίος πέρυσι μας κράτησε τηλεοπτικά συντροφιά με τις απίθανες φάρσες του, αν και είχε ακουστεί πως μιλούσε ταυτόχρονα για αρκετές εκπομπές με μεγάλα κανάλια, τελικά πήρε μία μεγάλη απόφαση η οποία μάλιστα αλλάζει ριζικά και τα μέχρι τώρα δεδομένα του ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο!

Γιατί; Γιατί ο Σάββας Πούμπουρας θα περνάει το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας στην Κύπρο μιας και εκεί θα παρουσιάζει ένα τηλεπαιχνίδι!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο ίδιος, το τηλεπαιχνίδι που γνωρίζει ήδη απήχηση στο νησί της Αφροδίτης, λέγεται «Κοντά Έπεσες» και θα το παρουσιάζει μαζί με την Ελπίδα Ιακωβίδου.

Μάλιστα ήδη προβάλλεται και το τρέιλερ του νέου αυτού τηλεπαιχνιδιού. Δείτε το παρακάτω…

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram