Σάκης Ρουβάς : Ερωτική εξομολόγηση στην Κάτια Ζυγούλη

Δημοσιεύθηκε 4 Ιουλίου, 2020

Ο Σάκης Ρουβάς που δεν κρύβει την αγάπη του για την Κάτια Ζυγούλη, έκανε μια online εξομολόγηση στο Instagram. Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη ήταν μαζί για 13 ολόκληρα χρόνια πριν πάρουν την απόφαση να παντρευτούν. Ο Σάκης Ρουβάς ανήρτησε φωτογραφίες στο Instagram, οι οποίες συνοδεύονται από ένα πολύ ωραίο κείμενο για τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη.

«Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα 'μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για 'σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά!» έγραψε ο Σάκης Ρουβάς για την Κάτια Ζυγούλη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το διάσημο ζευγάρι έχει τέσσερα παιδιά. Η online εξομολόγηση του Σάκη Ρουβά για την Κάτια Ζυγούλη στο Instagram έρχεται λίγα 24ωρα μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του μοντέλου σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά τους, το GNTM και τη μητρότητα.

View this post on Instagram

Από την πρώτη στιγμή που σε είδα, αισθάνθηκα μια πρωτοφανή έλξη, σα να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας. Θα ‘μαι δίπλα σου όχι μια, αλλά πολλές ζωές για να περπατάω πλάι σου, να ανακαλύπτω πόσο βαθιά είναι η αγάπη μου για ‘σένα, να σχεδιάζουμε μαζί κάθε επόμενο βήμα μας. Χρόνια πολλά αγάπη μου και χρόνια μας πολλά! @katiazygouli ❤ . . #happybirthday #happyanniversary #love #miazoimazi

A post shared by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram