Ραφαέλα Ψαρρού: «Ο Γιώργος με λέει κοντή όλη την ώρα»

Δημοσιεύθηκε 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Η σύζυγός του coach του GNTM παραχώρησε συνέντευξη στη «Φωλιά των Κουκου» και μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία του, το γάμο τους, αλλά και για τα παιδιά τους.

Αρχικά είπε: «Γνωριστήκαμε πριν από δέκα χρόνια. Ένα χρόνο αργότερα παντρευτήκαμε. Γίνανε όλα άμεσα. Είχε έρθει για ποτό σε ένα μαγαζί, με είδε και μου έδωσε την κάρτα του. Μου είπε “είσαι πολύ όμορφη κι άμα θέλεις πάρε με τηλέφωνο να σε γνωρίσω”. Στην αρχή δεν τον πήρα γιατί σκέφτηκα ότι ασχολείται με το μόντελινγκ, είναι κούκλος και μπορεί να έχει όποια γυναίκα θέλει. Ξαναήρθε από το μαγαζί. Γενικά το προσπάθησε. Τη δεύτερη φορά που ήρθε από το μαγαζί, τον παρατήρησα και σκέφτηκα ότι πρέπει να του στείλω μήνυμα γιατί δεν θα μείνει για πολύ καιρό. Από τότε όλη μέρα μαζί. Στον ένα χρόνο μου ζήτησε να παντρευτούμε. Ήταν έρωτας κεραυνοβόλος και ακόμη είναι. Στον γάμο μας ήμασταν εγώ ο Γιώργος και οι δύο κουμπάροι μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε λέγοντας: «Ένα χρόνο μετά το γάμο ήρθε και ο Φίλιππος το πρώτο μας παιδί, ο οποίος είναι 7 χρονών τώρα. Η Κάλλη είναι 5,5 ετών. Με τα παιδιά ο Γιώργος γίνεται και αυτός παιδί. Δεν έχει τον ρόλο του αυστηρού μπαμπά. Εγώ είμαι η αυστηρή στην οικογένεια. Αν πω κάτι στον Φίλιππο θα μου απαντήσει: “θα έρθει ο μπαμπάς και θα ρωτήσω εκείνον”»

«Δεν ζηλεύω. Μου δείχνει τα πιο πικάντικα μηνύματα γιατί με πειράζει όλη την ώρα. Μου είχε πει ότι αυτό ήταν που τον τράβηξε σε εμένα γιατί ήμουν η μόνη κοπέλα που είχε δίπλα του και δεν τον έπρηζε» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος για το πως αντέδρασαν τα παιδιά τους όταν τον είδανε στην τηλεόραση, η νεαρή κοπέλα είπε: «Η κόρη μας δεν θέλει να τον βλέπει στην τηλεόραση γιατί έχουν έρωτα μεταξύ τους και του λέει: “δεν θέλω να σε βλέπω με άλλες, ζηλεύω”. Ο Φίλιππος όταν τον είδε πήγε στην τηλεόραση και του μιλούσε»

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram