«Το Πρωινό»: Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Δημοσιεύθηκε 7 Ιουλίου, 2020

Το ότι η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να βγει νικήτρια στον ανταγωνισμό της πρωινής ζώνης αποτελεί γεγονός, καθώς Star και OPEN «έκλεψαν» μεγάλο μέρος της πίτας της τηλεθέασης.

Ήδη από την αρχή της σεζόν συζητιέται το πώς το πρωινό του ΑΝΤ1 θα καταφέρει να ανακάμψει, με το κανάλι να έχει αποφασίσει να πει το «ναι» σε μεγάλες αλλαγές από τη νέα σεζόν κυρίως στα πρόσωπα της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου για την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου», ο μόνος σίγουρος για το πάνελ της Φαίης είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Εκείνη που σίγουρα αποχωρεί είναι η Αφροδίτη Γραμμέλη, ενώ πιθανή είναι και η αποχώρηση του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος συζητά για την νέα εκπομπή του ALPHA με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Αλλαγές θα υπάρξουν και στη συντακτική ομάδα.

Την αρχισυνταξία θα αναλάβει και πάλι ο Νίκος Παρτσώλης, με το ραντεβού των μελών της ομάδας με τους ιθύνοντες να έχει προγραμματιστεί για μέσα στην εβδομάδα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram