Πότε επιστρέφει το "Καφέ της Χαράς"

Δημοσιεύθηκε 14 Απριλίου, 2020

Στον «πάγο» έχουν μπει όλα τα γυρίσματα των σειρών της τηλεόρασης. Ανάμεσα σε αυτών και του «Καφέ της Χαράς».

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες έγινε μια ανακοίνωση για το πότε το κωμικό σήριαλ θα επιστρέψει στην συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η κουτσομπόλα του χωριού παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στον OPENtv και αναφέρθηκε στην σειρά που λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα γυρίσματα μέχρι νεωτέρας προειδοποίησης.

Resizer 15868000089380

Όπως αποκάλυψε η Μαίρη Ραζή, που υποδύεται την αδερφή του παπά, στεναχωριέται που δεν γίνονται τα γυρίσματα, αλλά και που έχει κλείσει το θέατρο. Ωστόσο, αποκάλυψε τι ενημέρωση έχει η ίδια για το πότε πρόκειται να επιστρέψει

Resizer 15868000089381

Η Μαίρη Ραζή είπε στον αέρα της εκπομπής πως η τελευταία ενημέρωση είναι πως θα επιστρέψουν όλοι στο πλατό των γυρισμάτων της σειράς στις 15 Μαϊου, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν αλλάξει κάτι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram