Πως θα μαγέψεις τους πάντες με το άρωμά σου;

Δημοσιεύθηκε 22 Απριλίου, 2021

Το μεγαλύτερο ατού σε έναν άντρα και σε μια γυναίκα είναι η...αύρα που εκπέμπει. Είναι πολύ σημαντικό λοιπόν το άρωμά μας! Πολλές φορές όμως, παρόλο που παίρνουμε όμορφα αρώματα δεν γνωρίζουμε ακριβώς πως να τα αναδείξουμε! Ακολουθούν 4 tips που θα "εκμεταλλευτούν" το άρωμά σου στο 100% του!

1. Φόρεσε το άρωμά σου στα σημεία του σώματός σου που η θερμοκρασία αυξάνεται πιο εύκολα. Ποια σημεία είναι αυτά: στον λαιμό, πίσω από το αυτί, στο ντεκολτέ, στον καρπό, στον αγκώνα και πίσω από το γόνατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Μην ψεκάζεις το άρωμά σου από μακριά. Πλησίασε το μπουκαλάκι πολύ κοντά στο δέρμα σου ώστε να ψεκαστεί κατευθείαν στην επιδερμίδα σου και να απορροφηθεί καλύτερα.

3. Άπλωσε πρώτα στο δέρμα σου μια άοσμη ενυδατική κρέμα και στη συνέχεια ψέκασε με το αγαπημένο σου άρωμα. Να θυμάσαι πως όταν η επιδερμίδα είναι πιο λιπαρή και υγρή το άρωμα απορροφάται καλύτερα.

4. Μην τρίβεις τους καρπούς σου μεταξύ τους όταν ψεκάζεις με άρωμα, και μην τρίβεις γενικότερα κανένα σημείο του σώματός σου που έχει ψεκαστεί. Άφησε το άρωμα να στεγνώσει μόνο του.

Όλα τα παραπάνω αρώματα που θα δεις στη gallery είναι Eau de Perfum κάτι που σημαίνει πως έχουν περισσότερα αιθέρια έλαια από ότι τα Eau de Toilette και άρα διαρκούν περισσότερη ώρα!

O Richard Fraysse γνωστός αρωματοποιός είχε πει για την επιλογή αρώματος: «Το άρωμα είναι σαν το κρασί. Είναι μυρωδιά, συναίσθημα, απόλαυση. Το οσφραίνεσαι, το γεύεσαι. Προτού λοιπόν ρωτήσεις τι περιέχει μέσα, απλά δώσε μερικά δευτερόλεπτα στον εαυτό σου για να το μυρίσεις, να δημιουργήσεις εικόνες και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου σχετικά με το αν “κολλάει” πάνω σου ή όχι».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram