Ένα κείμενο για σένα φίλε υποψήφιε δημοτικέ σύμβουλε που σε λίγους μήνες απο τώρα θα κατέβεις και εσυ… όπως και η υπόλοιπη μισή ισως και παραπάνω Ελλάδα στην μάχη της εκλογικής διαδικασίας!!!
Ντάξει το καταλαβαίνω αυτές τις μέρες θα βγείς πιο πολύ απο ποτέ, θα περνάς ένα ένα τα μαγαζιά και αφού ανοίξεις με ύφος την πόρτα θα προσπαθήσεις να χαιρετήσεις μέχρι και τα τασάκια!!! Οι γνωστοί είναι παντού είναι πολλοί και πρέπει να γίνουν ακόμα περισσότεροι. Οπως καλά καταλαβαίνουμε όλοι μας πλέον…θα ψάξεις για ψηφαλάκια μέχρι και στην χαμένη Ατλαντίδα… Θα πας σε γιορτές, σε εκδηλώσεις, σε τραπέζια, σε πανηγύρια, σε εκκλησίες, σε μνημόσυνα θα πας ΠΑΝΤΟΥ!!!
Πρόσεξε, όμως, φίλε μου υποψήφιε δημοτικέ σύμβουλε τις διατροφικές σου συνήθειες γιατί αν το παρακάνεις… σε βλέπω την Κυριακή των εκλογών να μην χωράς στις κάλπες…
Πέρα από την πλάκα, τώρα, είναι γεγονός πως οι υποχρεώσεις και οι προσκλήσεις που πρέπει να ανταπεξέλθεις δεν σου αφήνουν πολλά περιθώρια να αρνηθείς ενα κέρασμα… ” και αν σπαστεί και χάσω την ψήφο; Με τα χεράκια της είπε την έκανε…” θα σκεφτείς και άντε τώρα να βρεις μια καλή δικαιολογία να το αποφύγεις ολο αυτό. Οκ απο την μια αν πας όντως κάπου καλά και δοκιμασμένα πάλι σε νιώθω… Τσίμπα κάτι απο αυτά που θα κεράσουν… βασικά μην μασάς  αν σου αρέσει πολυ φάτα ολα, φάε και τα ταψιά. Εγώ, δηλάδη, αυτό θα έκανα η μάλλον εγώ -που οκ στο φαγητό έχω και μια καλή εμπειρία -αποφασίζω από πριν που θα πάω να με κεράσουν και ΟΧΙ είναι απολύτως δημοκρατικό θα ελεγά!!!
Παρε τώρα μερικά TIPS, SOS και δες την ολη φάση αλλιώς…
– Πριν απο κάθε κερασμένο γεύμα – μεζέ συνοδέυουμε με ενα αναψυκτικό στην αρχή θα σε φουσκώσει οκ αλλα λίγο μετά θα κάνει καλή δουλεια.
– Δικαιολογίες του στυλ είμαι με αντιβίωση ίσως και να πιάσουν τόπο αλλα προσοχή που θα τις χρησημοποιήσεις; ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ; θες ψηφαλάκια αν πρέπει να δοκιμάσεις θα δοκιμάσεις..
– Αν πας σε καμιά γειτονιά και πάρεις γραμμή πως δεν σε στηρίζουν… πες της πως γειτόνισσα δίπλα που πήγες σε κέρασε ενα μέζε και ήταν απαράδεκτος… Θα χαρέι σίγουρα ( σιγά που δεν θα είναι τσακωμένες…) και παίζει και να σε ψηφίσει…
– Κράτα μαζί σου τσάντα πλάτης… αρχικά το παίζεις νέος… επαναστάτης… βλέπε ποτάμι… αλλά μην ξεγελιέσαι… μέσα είναι γεμάτο απο σόδες και χάπια για την χόνεψη. Έτσι κ αλλίως όλοι ξέρουμε πως ακόμα και να εκλεγείς δεν παίζει να κουβαλήσεις και ποτέ κάτι πιο σημαντικό στην τσάντα σου οπότε τουλάχιστον φρόντιζε την υγεία σου!!!
Υ.Γ
θα επανέλθω με νεο κείμενο μετά το πέρας της εκλογική διαδικασίας για όλους εσάς που φάγατε λίγο παραπάνω τις ‘Αγιες τούτες μέρες με τίτλο
” Πως να χάσετε τα κιλά των εκλογών “
ΑΑΑΑ και να θυμάσει φίλε άντρα υποψήφιε… η δικαιολογία έχω προεκλογική περίοδο και δεν τρώω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ…
Φίλη μου υποψήφια για σένα δεν θα πω κάτι.. είμαι σίγουρος θα τα πας μια χαρά!!! 🙂