Πως ενεργεί το κάθε ζώδιο ότι του αρέσει κάποιος πραγματικά

Δημοσιεύθηκε 29 Ιανουαρίου, 2021

Ενώ είναι αλήθεια ότι οι ενέργειες μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια, μερικές φορές αυτές οι πράξεις μπορεί να είναι δύσκολο να αποκρυπτογραφηθούν. Ευτυχώς, τα αστέρια είναι εδώ για να σας βοηθήσουν. Όλοι μας συμπεριφέρονται διαφορετικά, σε διαφορετικές καταστάσεις, ειδικά όταν είμαστε νευρικοί ή ντροπαλοί. Η αστρολογία μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τις ενδείξεις και τις συμπεριφορές των ανδρών στη ζωή μας. Έτσι, εδώ είναι μερικές κατευθύνσεις μέσω του ζωδιακού κύκλου για το πώς ενεργεί κάποιος όταν του αρέσει κάτι πραγματικά.

Κριός
Ένα καλό σημάδι ότι ο άντρας Κριός του αρέσετε, θα είναι γενναιόδωρος με τα χρήματα, τον χρόνο και την αγάπη του. Επειδή του αρέσει να κυνηγά και να έχει πολλούς συνεργάτες, αν έχετε την αμέριστη προσοχή του είναι πάρα πολύ καλό σημάδι. Επίσης ένας Κριός θα σας στείλει λουλούδια έτσι χωρίς λόγο και αιτία και θα σας γράψει σίγουρα από τα πιο γλυκά μηνύματα που μπορεί να διαβάσετε απλά για να δει πως περνάτε την μέρα σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος
Ένας Ταύρος δεν πρόκειται ποτέ να σας λούσει με δώρα αλλά μπορεί αν δώσει κάτι εξίσου πολύτιμο, την αμέριστη προσοχή του. Μπορεί να πάρει λίγο χρόνο να συνειδητοποιήσει ότι του αρέσετε πραγματικά (μήνες, χρόνια) αλλά μόλις γίνει αυτό, η αγάπη του για εσάς θα αυξηθεί.

Δίδυμοι
Είναι από τους λίγους που θα σας το πουν κατευθείαν με λόγια. Θα σας αφήσει πραγματικά τηλεφωνικά μηνύματα, θα σας γράψει ωραία κείμενα και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μπορεί να μοιραστεί μαζί σας την αγαπημένη ποίησή του. Ναι, αγαπά να μιλάει στους ανθρώπους, αλλά μαζί σας, είναι κάτι περισσότερο από να μιλάτε – είναι μια ανταλλαγή ψυχών.

Καρκίνος
Θα καταλάβετε αν του αρέσετε πραγματικά αν γνωρίσετε την οικογένεια του. Η οικογένεια είναι σημαντική για αυτόν και θέλει να δει αν ταιριάζεται με αυτήν. Όσο καλύτερη εντύπωση κάνετε με την οικογένειά του, τόσο περισσότερο βλέπει ένα μέλλον μαζί σας.

Λέων
Αν του αρέσετε πραγματικά θα κάνει σχέδια για τους δυο σας και πράγματα. Μην εκπλαγείτε αν σας αγοράσει ένα φόρεμα η ένα ζευγάρι παπούτσια, ο Λέων θέλει να φαίνεται όμορφος αυτός και το κορίτσι του.

Παρθένος
Όταν ένας Παρθένος είναι ερωτευμένος θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να σας βοηθήσει να γίνουν όλα σας τα όνειρα πραγματικότητα χωρίς υπερβολές.

Ζυγός
Θα καταλάβετε αν του αρέσετε όταν δεν παίρνει τα μάτια του από πάνω σας και ξοδεύει χρόνο μαζί σας. Έχουν ισχυρό δεσμούς μεταξύ τους και θα κάνουν ότι μπορούν για να το δημιουργήσουν και με εσάς αυτό τον δεσμό. Είναι γοητευτικός, ευγενικός και θα πάει στα άκρα της γης για εσάς.

Σκορπιός
Από τα πιο δύσκολα ζώδια ακόμα και αν του αρέσετε τρελά δύσκολα πολύ δύσκολα θα το καταλάβετε γιατί οι Σκορπιοί έχουν την τάση να είναι εγωιστές.

Τοξότης
Οι άντρες Τοξότη έχουν την τάση να πέφτουν σκληρά για κάποιον πολύ γρήγορα και στη συνέχεια να βαριούνται και να θέλουν να προχωρήσουν. Αλλά αν κατορθώσετε να κρατήσετε την προσοχή του, θα είναι φιλική, διασκεδαστική και θα σας προτείνει ταξίδια. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να ταξιδεύει σόλο , οπότε αν θέλει να σας φέρει, αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι.

Αιγόκερως
Θα θυσιάσει την προσωπική του άνεση για να περάσει χρόνο μαζί σας. Δεδομένου ότι ο άνθρωπος Αιγόκερως είναι συνδεδεμένος στη σκληρή δουλειά , μην εκπλαγείτε αν επισκευάσει πολλά πράγματα γύρω από το σπίτι σας που πρέπει να διορθωθούν.

Υδροχόος
Θα γνωρίζετε ότι ένας Υδροχόος πραγματικά σας αρέσει όταν σας εκπλήσσει συνεχώς με δημιουργικά και απροσδόκητα πράγματα. Δεν είχατε καμία ιδέα ότι κάθε Κυριακή υπήρχε μια ταϊλανδική γιορτή τροφίμων ή ότι θα μπορούσατε να νοικιάσετε μια βάρκα και να βγείτε στη λίμνη.

Ιχθείς
Είναι εξαιρετικά διαισθητικοί και είναι σε θέση να διαισθανθούν αυτό που χρειάζεστε περισσότερο .

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram