Πως να διατηρήσετε το μαύρισμά σας αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε 5 Αυγούστου, 2020

Έφυγες για να ένα χαλαρωτικό τριήμερο και γύρισες με ένα ζηλευτό μπρούτζινο χρώμα που θες να το διατηρήσεις για όλο το καλοκαίρι; Κανένα πρόβλημα.

Βέβαια, η διάρκεια του μαυρίσματος εξαρτάται από τον φωτότυπο της επιδερμίδας σου. Αν έχεις ανοιχτό χρώμα δέρματος είσαι άτυχη επειδή το μαύρισμα δεν διαρκεί πολύ σε σύγκριση με τους άλλους τύπους επιδερμίδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορείς όμως να το διατηρήσεις περισσότερο καιρό με αυτά τα 3 tips:

Διατροφή

Τροφές όπως το μάνγκο, η παπάγια, η γλυκοπατάτα και το καρότο θα βοηθήσουν στην διατήρηση του μαυρίσματός σας, εφόσον είναι πλούσια σε βήτα καροτίνη, η οποία βοηθά στη διατήρηση του μαυρίσματος.

Μπάνιο με κρύο νερό

Το ζεστό νερό αφυδατώνει το δέρμα ενώ το κρύο βοηθάει στην ενυδάτωσή αλλά και την σύσφιξή του.

Μετά από κάθε ντους, εφαρμόστε μια λοσιόν για να ενυδατώσετε το δέρμα σας και να του δώσετε ένα πιο λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Απολέπιση
Υπάρχουν διάφοροι μύθοι ομορφιάς, που ένας λέει πως η απολέπιση του δέρματος διώχνει το μαύρισμα. Αυτό όμως δεν ισχύει... αντιθέτως, η απολέπιση διώχνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και έχει ως αποτέλεσμα να αναδεικνύει το μαύρισμα στο μάξιμουμ.

Ωστόσο δεν πρέπει να τρίβετε πολύ δυνατά γιατί μαζί με τα νεκρά κύτταρα θα φύγει σιγά σιγά και το μαύρισμά σας

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram