Ποια ιστορική σειρά θα πάρει τη θέση του «Παρά Πέντε»;

Δημοσιεύθηκε 25 Απριλίου, 2020

Ένα από τα μεγάλα όπλα του Mega είναι φυσικά η ταινιοθήκη του. Λίγο πριν το κλείσιμο του καναλιού τα ξημερώματα της 28η Οκτωβρίου 2018, σημείωνε πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ξεπερνώντας πολλές φορές το 10% χωρίς όμως να έχει κάποιο οικονομικό αντίκρυσμα αφού οι τραπεζικοί λογαριασμού του καναλιού ήταν δεσμευμένοι.

Μετά το άνοιγμα του καναλιού τον Φεβρουάριο του 2020, το πρόγραμμά του χτίστηκε πάνω σε σειρές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Προ κορωνοϊού δημοσιεύματα ήθελαν το πλήρες λανσάρισμα του καναλιού να γίνει μέσα στον Σεπτέμβριο ωστόσο ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί από εδώ και πέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην prime time του καναλιού ανάμεσα στα άλλα ξεχώριζε και η σειρά «Παρά Πέντε». Το έργο που έφερε την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη κατάφερνε, ιδιαίτερα τις μερες της καραντίνας να γίνει και trend στο twitter παρά το γεγονός ότι η πρώτη προβολή του έγινε 14 χρόνια πριν.

Η θρυλική κωμική σειρά όμως σιγά σιγά ολοκληρώνεται. Στη συνέχεια θέση στην prime time του Mega θα πάρει ακόμη μία κωμική σειρά που έγραψε ιστορία. Πρόκειται για το «Είσαι το Ταίρι μου» που μεταδόθηκε με τεράστια επιτυχία τη σεζόν 2001-2002.

Ποιος δε θυμάται τις περιπέτειες της Στέλλας και της Βίκυς στην Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η σειρά που καθιέρωσε τον Αλέξη Γεωργούλη ως ζεν πρεμιέ έρχεται στο πρόγραμμα του Mega τη Δευτέρα 4 Μαΐου στις 20:50. Μένει να δούμε αν θα έχει την ίδια αποδοχή με το σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram