Ποια είναι η συμπεριφορά του κάθε ζωδίου όταν θέλει να χωρίσει

Δημοσιεύθηκε 28 Μαΐου, 2021

Μέσα από συχνές αντιπαραθέσεις, πολλές φορές οι σχέσεις οδηγούνται στο τέλος τους. Υπάρχει μια σταδιακή απομάκρυνση και τα τηλέφωνα όλο και λιγοστεύουν. Η συμπεριφορά γίνεται λίγο περίεργη, οι συζητήσεις για το μέλλον σπανίζουν όπως και οι έξοδοι. Ποια είναι όμως η συμπεριφορά κάθε ζωδίου όταν θέλει να χωρίσει;

Πώς χωρίζει κάθε ζώδιο, πώς συμπεριφέρεται και ποια είναι τα σημάδια χωρισμού για κάθε ένα; Διάβασε και τον ωροσκόπο σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς χωρίζει ο Κριός
Αγαπάς την κατάκτηση αλλά όταν λείπει η έλλειψη ενδιαφέροντος, όλα διαλύονται. Ψάχνεις συνεχώς για νέες εμπειρίες και ο σύντροφός σου πρέπει να διατηρεί ένα μυστήριο στη σχέση. Προσπαθείς πολύ και κάνεις τα πάντα για να διατηρήσεις τη σχέση αλλά αν χαθεί ο ενθουσιασμός, προχωράς παρακάτω. Λίγο πριν την αποχώρησή σου, μπορεί να αρχίσεις να κατηγορείς το ταίρι σου ότι δεν στήριξε το δεσμό σας.

Πώς χωρίζει ο Ταύρος
Δεν εγκαταλείπεις εύκολα μια σχέση. Διαθέτεις πείσμα, επιμονή και υπομονή. Δεν παραδέχεσαι εύκολα τα λάθη σου και πάντα ελπίζεις πως όλα θα διορθωθούν. Στοχεύεις στις μακροχρόνιες σχέσεις και παλεύεις για να τις κρατήσεις. Δίνεις χρόνο, όμως όταν τα πράγματα φτάσουν στο αμήν, παίρνεις οριστικές αποφάσεις και γυρισμός δεν υπάρχει.

Πώς χωρίζει ο Δίδυμος
Κρύβεις τα συναισθήματά σου, δεν δείχνεις πως νοιάζεσαι και περνάς από σαράντα κύματα και διακυμάνσεις μέσα σου πριν εγκαταλείψεις μια σχέση. Δεν αγαπάς τη ρουτίνα, σου αρέσουν τα δύσκολα και ψάχνεις συνεχώς κάτι το διαφορετικό. Διαλύεις τη σχέση με ήρεμους τόνους και μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, είναι πιθανό να επιστρέψεις.

Πώς χωρίζει ο Καρκίνος
Ζυγίζεις πολύ καλά τις συναισθηματικές σου ανάγκες πριν εγκαταλείψεις μια σχέση. Νιώθεις συχνά παραμελημένη αλλά είσαι και πολύ προσκολλημένη και απαιτητική με τον σύντροφό σου. Ο χωρισμός για σένα είναι μια πολύ επώδυνη κατάσταση και πληγώνεσαι πολύ ειδικά αν υπάρχει απιστία. Έχεις ανάγκη την ψυχολογική υποστήριξη και ο συναισθηματικός σου κόσμος υποφέρει. Δίνεις τέλος όταν νιώθεις πως διαθέτεις ψυχικά αποθέματα.

Πώς χωρίζει ο Λέων
Είσαι υπερήφανη, εγωίστρια και σταθερή. Μπορεί να τελειώσεις μια σχέση, όμως κρατάς επαφές με τον πρώην σύντροφο, μπορεί να είσαστε φίλοι ή εραστές και αυτό δεν διευκολύνει τις νέες γνωριμίες, δημιουργείται μια ασάφεια. Βέβαια, για να μείνει κάποιος μαζί σου, θα πρέπει να είναι ευγενικός, να παραμερίζει το εγώ του, να μην σε κριτικάρει, να έχει σωστή συμπεριφορά, διαφορετικά, λες οριστικά αντίο. Πριν φύγεις από μια σχέση, σταματάς να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, είσαι λίγο ψυχρή για ένα διάστημα.

Πώς χωρίζει ο Παρθένος
Δεν δίνεις εύκολα τέλος σε μια σχέση. Είσαι πιστή και προσπαθείς συνεχώς να τη βελτιώσεις ή να τη σώσεις. Φτάνεις στο αμήν αλλά όταν το αποφασίσεις, προσαρμόζεσαι εύκολα. Παίρνεις την απόφαση με συζήτηση ή αν εισπράττεις αδιαφορία. Δεν σου αρέσει να πράττει ο άλλος ανεξάρτητα.

Πώς χωρίζει ο Ζυγός
Κάνεις μεγάλες προσπάθειες πριν εγκαταλείψεις μια σχέση. Προσπαθείς να γοητέψεις εκ νέου το ταίρι σου, φλερτάρεις και αποπλανείς. Αν οι προσπάθειες αυτές αποτύχουν, αναζητάς μια άλλη αγάπη. Φεύγεις ευγενικά, μιλάς ανοιχτά για τα συναισθήματά σου και έχεις την πρόθεση να διατηρήσεις φιλικές σχέσεις, αυτό βέβαια μπορεί και να μην ισχύει.

Πώς χωρίζει ο Σκορπιός
Είσαι απαιτητική και φτάνεις σε ένα χωρισμό όταν εισπράττεις αδιαφορία και η σeξουαλική σου ζωή έχει βαλτώσει. Ψάχνεις για ένα νέο σύντροφο για να μην πληγωθείς όταν η σχέση τελειώσει. Θέλεις να ελέγχεις τα πάντα και να υπερισχύεις. Εκδικείσαι αν ο χωρισμός έρθει από την άλλη πλευρά. Αναζητάς βασικά μια σχέση που να σε καλύπτει σε κάθε επίπεδο. Αναζητάς το πάθος και το μυστήριο.

Πώς χωρίζει ο Τοξότης
Είσαι πολύ κοινωνική και ενθουσιώδης και αναζητάς μια νέα σχέση όταν υπάρχει στασιμότητα και κυριαρχούν από τον σύντροφο οι απαιτήσεις και η ζήλια. Δεν δεσμεύεσαι εύκολα συναισθηματικά και βαριέσαι τη ρουτίνα. Αναζητάς την ανεξαρτησία όταν σε πνίγουν και εξαρτώνται από σένα. Έχεις ανάγκη τους ανοιχτούς ορίζοντες, θέλεις να αποκτάς εμπειρίες. Όταν ο άλλος σε περιορίζει, θα βρεις εύκολα ένα άλλο πρόσωπο να σε διασκεδάζει.

Πώς χωρίζει ο Αιγόκερως
Δεν δίνεις εύκολα τέλος σε μια σχέση. Θα προσπαθήσεις πολύ για να την ανοικοδομήσεις και θα το δώσεις μόνο όταν όλες σου οι προσπάθειες αποτύχουν. Απομακρύνεσαι σταδιακά και αυτό μόνο όταν υπάρχουν οικονομικά συμφέροντα ή δεν έχεις δουλειά ή δυνατότητες. Είσαι ικανή να εκδικηθείς όταν ο χωρισμός έρχεται από την άλλη πλευρά.

Πώς χωρίζει ο Υδροχόος
Είσαι ελεύθερο άτομο και δεν αντέχεις τα δράματα και τους έντονους συναισθηματισμούς. Δεν θέλεις περιορισμούς αλλά παλεύεις ως σταθερό ζώδιο να κρατήσεις μια μακροχρόνια σχέση. Πολύ συχνά θέλεις να μείνεις φίλη με τον πρώην σου και το πετυχαίνεις με το δικό σου τρόπο.

Πώς χωρίζει ο Ιχθύς
Έχεις πάντα ανάγκη την επιβεβαίωση και δίνεις τέλος σε μια σχέση όταν οι συναισθηματικές σου ανάγκες δεν ικανοποιούνται. Κρατάς σχέσεις με πρώην και τους αγαπάς, άσχετα αν η διαίσθησή σου σε οδήγησε στο χωρισμό. Θέλεις να σε νοιάζονται και πάντα δίνεις εξηγήσεις πριν εγκαταλείψεις. Φέρεσαι ευγενικά αν και πολλές φορές λες μικρά ψεματάκια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram