Περικλής Κονδυλάτος: Από το Survivor...στο «Emily in Paris» του Netflix!

Δημοσιεύθηκε 7 Μαρτίου, 2021

Ο Περικλής Κονδυλάτος που αποχώρησε από το Survivor βρέθηκε την Παρασκευή καλεσμένος στην εκπομπή «Love It». Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε στην Ιωάννα Μαλέσκου για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ αποκάλυψε και το νέο του επαγγελματικό βήμα μετά το Survivor.

Όπως αποκάλυψε εκείνος και ο συνεργάτης του και καταξιωμένος σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας, πρόκειται να συνεργαστoύν με την Patricia Field στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix «Emily in Paris».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Είναι μια πρόταση που έχει γίνει στον Βασίλη και σε μένα από την Patricia Field, τη διάσημη στυλίστρια του Sex and the city, να συμμετέχουμε στο Emily in Paris. Σαν σχεδιαστές όχι σαν ηθοποιοί. Δεν μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, γιατί με την Patricia είμαστε φίλοι εδώ και 12 χρόνια. Έχει βάλει τα πράγματά μου και σε άλλα σήριαλ. Είμαι πολύ ευγνώμων. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχής γι’ αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περικλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram