Πασίγνωστος κομμωτής της Χαλκίδας βάφει τα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα (video)

Δημοσιεύθηκε 29 Μαΐου, 2020

Το ταλέντο και η εμπειρία του στο αντικείμενο είναι γνωστά. Δεν είναι αγαπητός μόνο γιατί κάνει καλά τη δουλειά του. Είναι αγαπητός γιατί λατρεύει τη δουλειά του! Κι αυτό, ναι... βγαίνει προς τα έξω!

Όπως, οι περισσότεροι από εσάς θα κατάλαβαν, αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο Ξυνογαλά. Ο Νίκος, διαθέτει το κομμωτήριο XD studio στη Νέα Λάμψακο και είναι διδάσκων καθηγητής και στις Σχολές Gala στο τμήμα κομμωτικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με τέτοιο ταλέντο αφήνεσαι στα χέρια του νιώθοντας την απόλυτη σιγουριά για τα αποτελέσματα. Ουκ ολίγες φορές, διάσημα -και μη- πρόσωπα τον εμπιστεύονται μιας και, πραγματικά, η δουλειά του είναι μοναδική.

Αυτή τη φορά ανέλαβε να βάψει τα μαλλιά της Χριστίνας Μπόμπα, όπως συνηθίζει, και φαίνεται να το ευχαριστήθηκαν και οι δυο ιδιαίτερα πολύ!

Μάλιστα, στα story που η ίδια ανέβασε, έδωσαν πληροφορίες για τα χρώματα που χρησιμοποιεί στα μαλλιά της.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο ⬇️


 

 

 
Εμείς θα συνεχίζουμε να τον επιλέγουμε ως προσωπικό μας κομμωτή γιατί ξέρουμε ότι από τα χέρια του θα βγούμε πιο όμορφες/οι και πιο περιποιημένοι από κάθε φορά! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τον προτιμούν όλα τα μεγάλα ονόματα της showbiz!

Και για να κλείσουμε με μια πληροφορία, ο ίδιος ετοιμάζει κάτι νέο στη Χαλκίδα που θα τους εντυπωσιάσει όλους... Οι λεπτομέρειες σε επόμενο μας άρθρο...

Περιμένουμε με ανυπομονησία!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram