Παραλία Λευκαντί : Ας τη γνωρίσουμε μαζί

Δημοσιεύθηκε 28 Μαΐου, 2021

Η παραλία Λευκαντί απέχει μόνο 15 λεπτά από τη Χαλκίδα και αποτελεί μια παραλία που πλημμυρίζει από κόσμο, και κυρίως Αθηναίους, το καλοκαίρι. Επιπλέον, είναι ο πιο κοντινός προορισμός για τους ντόπιους.

Παρόλο που έχει μήκος περίπου 2 χλμ θα πρέπει να πάτε σχετικά νωρίς για να βρείτε ένα καλό σημείο να καθίσετε, ιδίως τα Σαββατοκύριακα, διότι ο κόσμος αυξάνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θάλασσα είναι καθαρή, ρηχή και αμμώδης, στην παραλία υπάρχουν ομπρέλες και σε πολλά σημεία υπάρχουν και ξαπλώστρες, στις οποίες πληρώνεται μόνο ό,τι αγοράσετε. Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δέντρα τα οποία κοσμούν την ακτή από άκρη σ’ άκρη.

Z

Τέλος, κατά μήκος της παραλίας οι επιλογές όσον αφορά το φαγητό και το ποτό είναι πολλές: καφετέριες, ταβέρνες, ουζερί, πιτσαρίες.

Αξίζει να επισκεφτείτε το Λευκαντί για μια μονοήμερη απόδραση ή και παραπάνω, καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να μείνετε σε ένα από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια της περιοχής.

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram