Πανάκριβες μάσκες προστασίας από την Kylie Jenner

Δημοσιεύθηκε 18 Ιουνίου, 2020

Εν όψει πανδημίας δεν ήταν λίγα τα fashion και beauty brands που δημιούργησαν ιδιαίτερες μάσκες προστασίας, αφού σε πολλές χώρες η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και η ζήτηση αυξημένη.

Ανάμεσα σε αυτά και η εταιρία της Kylie Jenner, η οποία αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά τη stylish μάσκες προστασίας, οι οποίες φέρουν πάνω το όνομά της ή τα χείλη, που αποτελούν και λογότυπο του brand της και κοστίζουν 14 δολάρια η καθεμιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο μετά την ανακοίνωση του λανσαρίσματος η Jenner δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια από χιλιάδες κόσμο που την κατηγόρησαν πως οι μάσκες της είναι ακριβές και πως χρησιμοποιεί την πανδημία για να θησαυρίσει.


Πολλοί πρόσθεσαν πως δεδομένης της κατάστασης θα έπρεπε αν είχε κάνει δωρεά τις μάσκες σε νοσοκομεία και δομές που τις έχουν ανάγκη.

Ωστόσο πολύ την υποστήριξαν λέγοντας πώς Kylie Jenner χωρίς η ίδια να το έχει ανακοινώσει, είχε δωρίσει τεράστια χρηματικά ποσά, σε νοσοκομεία και σε οργανισμούς που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram