Ουρές για τον "απογευματινό" Νίκο Βέρτη στη Θεσσαλονίκη

Δημοσιεύθηκε 16 Αυγούστου, 2020

Τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, αλλά και με τεράστιες ουρές άνοιξε τις πόρτες του το απόγευμα της Παρασκευής το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε το seleo.gr, οι υπάλληλοι υποδέχθηκαν με μάσκες τους πελάτες. Οι τελευταίοι με ένδυση βραδινή και φορώντας γυαλιά ηλίου περίμεναν στην ουρά, τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας, προκειμένου να θερμομετρηθούν και να εισέλθουν στο νυχτερινό μαγαζί .

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αξίζει να σημειωθεί πως η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.

Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις 19:30 το απόγευμα και κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από την είσοδο του μαγαζιού :

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram