Νίκος Χαρδαλιάς για fake news: Η αλητεία έχει και τα όριά της

Δημοσιεύθηκε 1 Αυγούστου, 2020

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας για τα fake news που τον θέλουν να αποκομίζει κέρδη από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, στα social media κυκλοφορεί «δημοσίευμα», το οποίο υποστηρίζει ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι μέτοχος σε εταιρεία που κατασκευάζει μάσκες μιας χρήσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αναφέρει ο Νίκος Χαρδαλιάς σε ανάρτησή του στα social media, προχωρά σε «μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει τη συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική "είδηση"».

«Επειδή η αλητεία έχει τα όριά της, επειδή ΟΥΔΕΜΙΑ συμμετοχή έχω σε οποιοδήποτε εργοστάσιο ή οποιαδήποτε ανάλογη εταιρεία στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, επειδή όχι μόνο βίλα δεν έχω (ή είχα ποτέ) αλλά όλα τα χρόνια παραμένω με την οικογένεια μου στο ενοίκιο στον Καρέα, επειδή όλα αυτά είναι γνωστά και αποδεικνύονται απο το πόθεν έσχες μου που κάθε χρόνο καταθέτω στις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές, έδωσα σήμερα εντολή στον δικηγόρο μου να προχωρήσει σε μηνύσεις και εξαντλητικές αγωγές έναντι οποιουδήποτε αναπαράγει την συγκεκριμένη ψευδή, συκοφαντική "είδηση"» αναφέρει στο μήνυμά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς για τα fake news που τον παρουσιάζουν να έχει οικονομικά οφέλη από την πανδημία κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Και προσθέτει: «Δεν κάνω βήμα πίσω στη μάχη απέναντι σε θρασύμια, μικρούς Γκειμπελίσκους, που κρύβονται πίσω από ανώνυμα και ψεύτικα προφίλ, δεν κάνω βήμα πίσω απέναντι σε ψεκασμένους και ανισόρροπους γραφικούς συνομωσιολόγους που απειλούν και συκοφαντούν, και που προσπαθούν με όρους ανύπαρκτων σεναρίων και θεωριών επιστημονικής φαντασίας να υπονομεύσουν την προσπάθεια των Ελλήνων και της πατρίδας μας να τηρήσει τα μέτρα, να ξεπεράσει την κρίση, να κερδίσει την μάχη με τον αόρατο εχθρό».

Στο μήνυμά του για τα fake news ότι είναι μέτοχος σε εταιρεία που κατασκευάζει μάσκες μιας χρήσης, ο Νίκος Χαρδαλιάς καταλήγει: «Ως εδώ! Καμία έκπτωση σε θέματα δημόσιας υγείας, καμία έκπτωση σε ζητήματα προσωπικής αξιοπρέπειας...».

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram