Νίκος Αποστολόπουλος: «Η επιστροφή της Μενεγάκη είναι ό,τι χειρότερο άκουσα μετά το πρώτο κρούσμα του κoρoνoϊoύ»

Δημοσιεύθηκε 2 Απριλίου, 2021

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε και όπως κάθε φορά, τα περισσότερα από όσα είπε προκαλούν αίσθηση. Περισσότερο από όλα, η αναφορά του στην Ελένη Μενεγάκη.

Αρχικά, ο Νίκος Αποστολόπουλος είπε για τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο: «Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας τέλειος ηθοποιός charlatan. Θα ήταν υπέροχος σε τσίρκο, θα ήταν εκπληκτικός, θα είχε επιτυχία τεράστια. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι κωμικός. Εμένα μου αρέσουν οι κωμικοί άνθρωποι, γιατί είναι σπάνιο. Είναι το τέλειο ζευγάρι με τον Τριαντάφυλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν με πειράζει καθόλου που δεν του έδωσαν να φάει, καλά του έκαναν του Τριαντάφυλλου. Με αυτά που κάνει, χρειάζεται».

Όταν η κουβέντα έφτασε στην τηλεοπτική επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, ο Νίκος Αποστολόπουλος απασφάλισε. «Θου Κύριε φυλακήν τω στόματί μου! Τι να πω γι’ αυτό; Είναι ό,τι χειρότερο άκουσα μετά το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού. Σαν την Τίνα Τάρνερ κάνει κι αυτή, όλο μας χαιρετάει και ξανάρχεται. Μα πόσα χρήματα χρειάζεται ένας άνθρωπος; Πόση απληστία μπορεί να έχει;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram