Ναταλία Γερμανού: «Η Έλενα Παπαρίζου τους πετσόκοψε με την απάντησή της»

Δημοσιεύθηκε 30 Μαΐου, 2021

Η λαμπερή παρουσιάστρια και στιχουργός του "My Nymber One", του τραγουδιού που χάρισε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό της Eurovision το 2005, έθιξε το θέμα των σχολίων για τα κιλά της Έλενας Παπαρίζου.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της "Καλύτερα δε γίνεται" δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα εκατοντάδες κακεντρεχή σχόλια που έγιναν για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου το βράδυ της 22 Μάϊου στο Ρόντερνταμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια τόνισε μεταξύ άλλων πόσο στεναχωρήθηκε με τα σχόλια και πώς τους
"πετσόκοψε" η απάντηση της γνωστής τραγουδίστριας.

Η Ναταλία είπε: "Τι να πεις για αυτό το κορίτσι… Νομίζω η απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τους πετσόκοψε. Όχι απλά τους πετσόκοψε τους σκότωσε με χασαπομάχαιρο. Όποιος άνθρωπος είναι τόσο θλιβερός και λίγος, τόσο ελάχιστος που να βλέπει αυτό το συγκλονιστικό πλάσμα με αυτή τη φωνή που είναι δώρο Θεού, τη βραδιά του τελικού πάνω στην ταράτσα, με αυτό το φουστάνι, να επαναλαμβάνει εκείνη τη μοναδική στιγμή του 2005 και αυτό που έχει να γράψει είναι: “πάχυνε μωρέ η Έλενα".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Και καθόλου να μην είχε αλλάξει, και δέκα κιλά πιο αδύνατη να ήταν που θα ήταν άρρωστο πια. Ακόμα και να ήταν 40 κιλά πιο πάνω, ακόμα και αν ήταν με άσπρα μαλλιά, εκεί θα σταθείς ρε φίλε; Δε θα σταθείς στο ότι αυτή η κοπέλα κουβάλησε έστω και για ένα βράδυ στις πλάτες της όλη την Ελλάδα".

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram