Μήπως κάνεις κι εσύ αυτό το λάθος όταν φτιάχνεις τα νύχια σου;

Δημοσιεύθηκε 18 Ιανουαρίου, 2021

Τα περιποιημένα άκρα είναι απαραίτητο συστατικό μίας κομψής εμφάνισης και λογικά όταν ακούς «περιποιημένα άκρα», σκέφτεσαι αμέσως ένα μανικιούρ με το βερνίκι άθικτο και λαμπερό και υπέροχο σχήμα στα νύχια σου. Η περιποίηση όμως και το ολοκληρωμένο μανικιούρ δεν σταματά στο βάψιμο ή το λιμάρισμα, αλλά επεκτείνεται και στα πετσάκια των νυχιών.

Τα πετσάκια είναι ελαφρώς εκνευριστικά και θέλουν συχνή φροντίδα για να μην δείχνουν ξηρά και χαλάνε την όψη των χεριών μας. Σε αυτό το στάδιο όμως είναι που συμβαίνει το πιο συχνό λάθος που κάνουν οι γυναίκες και αν είσαι κι εσύ ένοχη, πρέπει να σταματήσεις asap.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πετσάκια δεν είναι περιττά, ούτε βρίσκονται εκεί για να μας ταλαιπωρούν όταν κάνουμε μανικιούρ ή πεντικιούρ. Είναι εκεί για να προστατεύουν τα νύχια από τυχόν μολύνσεις και το να τα κόβεις βάζει σε κίνδυνο την υγεία τους.

Δες το σχετικό βίντεο εδώ!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απλά να τα σπρώχνεις προς τη βάση των νυχιών με το μεταλλικό/ ξύλινο ειδικό εργαλείο, αφού τα έχεις μουλιάσει σε νερό και εφαρμόσει ένα λαδάκι που θα τα μαλακώσει ακόμα περισσότερο. Στη συνέχεια, τρίβεις απαλά με το buffer και είσαι έτοιμη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram