Μέγκαν και πρίγκιπας Χάρι απενεργοποίησαν τα social media τους

Δημοσιεύθηκε 11 Ιανουαρίου, 2021

Ο πρίγκιπας Χάρι, ο έκτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του Μέγκαν εγκατέλειψαν τους λογαριασμούς τους στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και δεν σκοπεύουν να τους επανενεργοποιήσουν, γράφει σήμερα Κυριακή η βρετανική εφημερίδα The Sunday Times.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ σταμάτησαν να χρησιμοποιούν τον λογαριασμό τους στο Instagram, όπου είχαν περισσότερους από 10 εκατομμύρια "ακολούθους", στις αρχές Απριλίου του 2020, όταν αποχώρησαν επισήμως από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Μια πηγή προσκείμενη στο ζεύγος ανέφερε ότι "δεν προβλέπεται" να χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης για το νέο ίδρυμά τους, το Archewell, και ότι είναι "ελάχιστα πιθανό" να ενεργοποιήσουν ξανά τους προσωπικούς λογαριασμούς τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζεύγος "βγήκε από την πλάνη του" από το "μίσος" που βίωσε στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης και η Μέγκαν έκανε λόγο για μια "σχεδόν ανυπόφορη" εμπειρία από το τρολάρισμα στο διαδίκτυο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram