Ο Μάρκος Σεφερλής έστειλε εξώδικο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού

Δημοσιεύθηκε 7 Νοεμβρίου, 2020

Εξώδικο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα δε Γίνεται, έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής μετά τις δηλώσεις του σκηνοθέτη «Χαλβάη 5-0» σχετικά με τη δικαστική διαμάχη του με τον γνωστό ηθοποιό.

Μετά την προβολή του εξώδικού, η Ναταλία Γερμανού είπε ότι: «Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δει πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Κώστας Τσουρός, συμπλήρωσε: «Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια. Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή».

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram