Μαρία Αντωνά : Η συμμετοχή της στο Survivor

Δημοσιεύθηκε 2 Ιανουαρίου, 2024

Η Μαρία Αντωνά θα είναι επίσημα στον νέο κύκλο του Survivor στον ΣΚΑΪ! Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια ταξίδεψε σήμερα το πρωί με τους συμπαίκτες της για τον Άγιο Δομίνικο και αύριο κιόλας ξεκινούν τα πρώτα γυρίσματα.

Η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Happy Day» και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την ενδεχόμενη επιστροφή του Άρη Σοϊλέδη στο ριάλιτι επιβίωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά είπε: «Ελπίζω αυτός ο χρόνος να έχει κάτι πολύ όμορφο για εμάς. Ο Άρης είναι καλά, ελπίζουμε να τον δούμε μέσα στον κύκλο. Δεν ξέρουμε ακόμα τίποτα. Όσες κατευθύνσεις και να πάρεις, εκεί πέρα θα είσαι μόνος σου, είσαι μονάδα. Θα δούμε πως θα πάει. Ο Άρης ήταν και ένας υπερπαίκτης, ό,τι συμβουλές και να σου δώσει, όλα του φαίνονται πολύ εύκολα. Σίγουρα λίγο μπλοκάρεις αλλά θα δούμε. Ο Άρης είναι η έμπνευση μου, ξέρω το παιχνίδι μέσα από τον Άρη. Θα δούμε τώρα. Δεν πρόλαβα να κάνω πολύ γυμναστική. Πάω για την εμπειρία, όσο κι αν διαρκέσει».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram