Η μαγευτική παραλία που είδαμε στο σποτ για τον ελληνικό τουρισμό βρίσκεται στην Εύβοια!

Δημοσιεύθηκε 6 Ιουνίου, 2020

Πάντα ξέραμε οτι το νησί μας , η Εύβοια είναι ένας τόπος με απέραντη ομορφία αλλά αυτή την φορά είμαστε πιο υπερήφανοι απο ποτέ αφού για το φετινό σπότ του ελληνικού τουρισμού είπιλέχθηκε μια απο τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας ,μια παραλία της Εύβοιας!

Το πού ακριβώς βρίσκεται η παραλία στην Εύβοια από τη νέα καμπάνια του ελληνικού τουρισμού κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό, κομμάτι και αυτό της «μαγείας» της Ελλάδας.
Παρόλο αυτά εμείς δεν μπορεί να μην γνωρίζουμε τον τόπο μας. Η παραλία αυτή είναι η ''Μεγάλη Άμμος'' στην Νότια Εύβοια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ένα και μοναδικό πλάνο δείχνει ότι το «ατελείωτο ελληνικό καλοκαίρι» είναι εδώ και αυτό ακριβώς θέλουν να δείξουν οι συντελεστές της ταινίας «Endless Greek Summer» που αποτελεί το πρώτο video της καμπάνιας του ελληνικού τουρισμού το 2020, που παρουσιάστηκε χθες στο Ζάππειο και θα αρχίσει να «τρέχει» άμεσα για το διεθνές κοινό.

Η καμπάνια σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Marketing Greece, τους Θανάση Παπαθανασίου της Frank and Fame, Steve Vranakis- CCO της ελληνικής κυβέρνησης, Θωμά Βαρβιτσιώτη και Ηλία Τσαουσάκη, σε συνεργασία με τα στελέχη του ΕΟΤ και το υπουργείο Τουρισμού.

Εστιάζοντας στο συναίσθημα και στη νέα ταυτότητα που «έχτισε» η Ελλάδα μέσα από την επιτυχημένη -κατά κοινή ομολογία- διαχείριση του Covid-19, επιλέχθηκε στρατηγικά η υιοθέτηση της δημιουργίας της ταινίας με ένα και μοναδικό πλάνο, το οποίο λειτουργεί ως «καμβάς» πάνω στον οποίο το μήνυμα του ελληνικού καλοκαιριού «γράφει» καλύτερα, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του θεατή από τα ομολογουμένως εντυπωσιακά πλάνα της χώρας μας.

«Η καμπάνια αναδεικνύει την εικόνα μιας χώρας, η οποία μπορεί να συνδυάζει τη λογική με το συναίσθημα, τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό στην αντιμετώπιση μιας πρωτοφανούς κρίσης με αυτό το αίσθημα χαλαρότητας, χαράς, ευτυχίας που το ελληνικό καλοκαίρι πιστεύω ότι προσφέρει σε όλους μας, αυτήν την εικόνα είναι που θέλουμε σήμερα να μεταδώσουμε στο εξωτερικό», δήλωσε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την παρουσίαση της καμπάνιας.

https://youtu.be/HlXSrkX1tLk

«Ανοίγουμε σταδιακά αλλά με αισιοδοξία τις πόρτες και τα παράθυρα της Ελλάδος στον κόσμο. Δεν διαφημίζουμε και δεν υπερηφανευόμαστε για την επιτυχία μας στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης».

Οι συντελεστές της νέας καμπάνιας του ελληνικού τουρισμού αναφέρουν ότι «η νέα καμπάνια έχει ως βασικό της στόχο να υπενθυμίσει στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό την εμπειρία του ελληνικού καλοκαιριού που εμπεριέχει κάτι πιο βαθύ, πιο αληθινό, πιο ανθρώπινο. Και αυτό είναι το συναίσθημα της ελευθερίας, της ευτυχίας να είσαι με όσους αγαπάς και της επαφής με τη φύση», αναφέρουν οι συντελεστές της.

«Με σύνεση, ενσυναίσθηση και σεβασμό η νέα ταινία προβάλλει αυτή τη μοναδικότητα της Ελλάδας και φιλοδοξεί να δημιουργήσει γύρω από το όνομα της ένα νέο brand, αυτό του ελληνικού καλοκαιριού. Ένα brand που στην παρούσα φάση προτρέπει το κοινό να το ζήσει όπου και αν βρίσκεται, προβάλλοντας την ανθρώπινη διάσταση της Ελλάδας, αυτής που μοιράζεται, αυτής που καταλαβαίνει, αυτής που είναι έτοιμη να σε υποδεχθεί με τις κατάλληλες συνθήκες. Πίσω από αυτή τη διάσταση και τον διαμοιρασμό της ανάγκης του ανθρώπου να ζήσει το δικό του ελληνικό Καλοκαίρι, δημιουργούνται ταυτόχρονα οι ευκαιρίες για την επόμενη χρονιά. Για το επόμενο βήμα. Για την εξέλιξη της καμπάνιας σε επόμενο στάδιο, με στόχο τη διεύρυνση της σεζόν».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram