Η Λίλα από το «Άκρως Οικογενειακόν» παντρεύτηκε και ήταν μία κούκλα

Δημοσιεύθηκε 26 Αυγούστου, 2020

Το Άκρως Οικογενειακόν ήταν μία από τις σειρές της ελληνικής τηλεόρασης που αγαπήσαμε και αγαπήθηκε γενικά τις σεζόν 2001-2003. Έπαιξε στις οθόνες μας πριν μπει στη ζωή μας το Καφέ της Χαράς και ακόμη σήμερα όταν το βλέπουμε σε επανάληψη δεν σταματάμε να γελάμε. Ο Γιάννης Μπέζος και η Ναταλία Τσαλίκη είναι ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια τόσο τηλεοπτικά (Αλέξανδρος και Μαργαρίτα Θεοτοκάτου), όσο και στην πραγματική ζωή. Στη σειρά όμως αυτή που κλέβει την παράσταση, δεν είναι άλλη από τη μικρή Λίλα.

Το μικρότερο μέλος της οικογένειας έχει ένα κουνέλι την Ιφιγένεια, κάνει συνεχώς αταξίες και θέλει πάντα η προσοχή να είναι στραμμένη πάνω της. Στη σειρά δύο κορίτσια ενσάρκωσαν τη Λίλα, η Ιφιγένεια Καλούτσα στον πρώτο κύκλο και η Μαρία Γαλέτα στον δεύτερο. Κι ενώ έχουμε καιρό να δούμε την πρώτη, η δεύτερη όχι μόνο έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα, αλλά παντρεύτηκε κιόλας τον αγαπημένο της και ήταν μια καλλονή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαρία Γαλέτα έχει μεγαλώσει πολύ από τότε που τη θυμάσαι και σήμερα είναι ένα όμορφο κορίτσι, το οποίο εχθές -αν καταλάβαμε σωστά τη μέρα και από τα story στο Instagram- ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της. Στο Instagram έχουμε δει πολλές κοινές φωτογραφίες τους, όμως αλήθεια δεν φανταζόμασταν ποτέ πως θα βλέπαμε και φωτογραφίες από τον γάμο της.

Τη θυμόμαστε μικρό κοριτσάκι μέσα από τη σειρά και πραγματικά μας φαίνεται απίστευτο το πόσο έχει μεγαλώσει σήμερα. Πιθανολογούμε πως πάνω κάτω έχει την ίδια ηλικία με εμάς (aka γεννημένη κάπου στη δεκαετία του 90’). Στο Instagram είδαμε φωτογραφίες τόσο από την εκκλησία, όσο και από το σπίτι όταν φορούσε τα παπούτσια της. Ήταν πραγματικά μια κούκλα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram