Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άνοιξε νέο εστιατόριο σε μαγευτική τοποθεσία

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουλίου, 2020

Σε αρκετά επεισόδια του MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει δεχθεί πειράγματα από τους φίλους και συνεργάτες του, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Πάνο Ιωαννίδη, επειδή κάθε χρόνο λέει ότι θα αγοράσει ένα φουσκωτό και τελικά ποτέ δεν το κάνει πραγματικότητα. Ο διάσημος σεφ και κριτής στον πετυχημένος διαγωνισμό μαγειρικής δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τη θάλασσα, την επιθυμία του να αποκτήσει ένα φουσκωτό σκάφος για να δαμάζει τα κύμματα, αλλά και το όνειρο του να αποκτήσει ένα εστιατόριο σε ένα νησί.

Ήδη από τον χειμώνα που μας πέρασε ο ίδιος είχε ανεβάσει μερικά αινιγματικά stories στο ίνσταγκραμ από έναν μεγάλο χώρο που βρισκόταν υπό κατασκευή. Ο διάσημος σεφ ετοίμαζε το νέο του εστιατόριο σε μία μαγευτική τοποθεσία στην Αντίπαρο και παρά το γεγονός ότι οι εργασίες σταμάτησαν για ένα διάστημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όλα είναι πλέον ολοκληρωμένα και το Samano Restaurant έχει ανοίξει τις πόρτες του ήδη από την Παρασκευή 10 Ιουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με θέα στο όμορφο λιμάνι της Αντιπάρου και μέσα στο ξενοδοχείο Kouros Village το Samano Restaurant (έχει το ίδιο όνομα με την διαδικτυακή εκπομπή που έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος εν μέσω καραντίνας) είναι εμπνευσμένο από τον Φορτίνο Σαμάνο, τον θρυλικό υπολογαχός των στρατευμάτων του Ζαπάτα την περίοδο της Μεξικανικής Επανάστασης (1910 με 1920). Καταδικάστηκε σε θάνανο το 1916 και εκτελέστηκε το στις 2 Μαρτίου 1917.

Ο Φορτίνο Σαμάνο γινε αναγνωρίσιμος λόγω της φωτογραφίας, που τραβήχτηκε από τον Agustín Víctor Casasola, ενώ στεκόταν μπροστά στους εκτελεστές του, ήρεμος και καπνίζοντας πούρο. Ο Σαμάνο ενέπνευσε το ελληνικό τραγούδι “Fortino Samano” του Θανάση Παπακωνσταντίνου με συμμετοχή του Διονύση Σαββόπουλου και η αγάπη του Κουτσόπουλου στον Πακαωνσταντίνου είναι ευρέως γνωστή.

Ο ίδιος ο σεφ των Feedέλ Asador και Feedέλ Urban Gastronomy έχει ανεβάσει πρόσφατα αρκετές αναρτήσεις στο ίνσταγκραμ σχετικά με το νέο επιχειρηματικό του εγχείρημα σχολιάζοντας με το καυστικό του χιούμορ: «Πρωινό έχομεν, λαντς έχομεν, ντινερ έχομεν.αφεψήματα έχομεν, ροφήματα έχομεν, όρεξη έχομεν, μεγάλο ενθουσιασμό έχομεν, τέλος πάντων νομίζω πως δε μας λείπει κάτι. Καλή αρχή να έχομεν... Τηλ για κρατήσεις έχομεν».

Αυτή την περίοδο ο κριτής του MasterChef βρίσκεται στο νησί απ' όπου ανεβάζει φωτογραφίες στο ίνσταγκραμ με φουσκωτά σκάφη που δεν είναι δικά του, περιπαίζοντας τον ίδιο του τον εαυτό. Τουλάχιστον το μεγάλο του όνειρο για τον Samano μόλις έγινε πραγματικότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram