Τα κουρέματα που θα δούμε περισσότερο το καλοκαίρι

Δημοσιεύθηκε 11 Μαΐου, 2021

Υπάρχουν τα trending κουρέματα και αυτά με τη μεγαλύτερη ζήτηση. Δεν σημαίνει πως αυτά τα δύο συμπίπτουν, καθώς τα κουρέματα που ζητούν περισσότερο οι γυναίκες είναι τα πιο ευέλικτα, που στυλιζάρονται εύκολα και κολακεύουν το πρόσωπο. Ρωτήσαμε τους hair experts για τα πιο δημοφιλή hairstylings με τη μεγαλύτερη ζήτηση στα κομμωτήρια. Τα καρέ μαλλιά είναι πάντα τάση, βλέπουμε όμως τα μακριά μαλλιά με όγκο να επιστρέφουν, όπως και τα ροκ 80s κουρέματα.

Flob ή αλλιώς το ίσιο καρέ
Το flob είναι το νέο haircut που πρέπει να ξέρετε. Πρόκειται για το flat καρέ, χωρίς layers και χωρίς όγκο, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση τώρα. Όπως αποκαλύπτει και ο Carlos Fernández, Education Manager του Franck Provost, αυτό το καλοκαίρι τα ολόισια μαλλιά επιστρέφουν, δεν απαιτούν καθόλου styling και έχουν αυτό το effortless cool στυλ που ζητούν πλέον οι γυναίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μακριά μαλλιά με layers
Δεν περιστρέφονται όλα γύρω από το καρέ. Τα μακριά μαλλιά φυσικά και δεν χάνουν ποτέ τη γοητεία τους. Αυτό το καλοκαίρι μας συστήνονται πιο θηλυκά, με layers που χαρίζουν όγκο και μακριές αφέλειες, που πλαισιώνουν το πρόσωπο. Το στυλ τους ενισχύεται με balayage για να δείχνουν σαν να άνοιξαν από τον ήλιο.

80s κουρέματα
Το καλοκαίρι ίσως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές. Φέτος όμως προβλέπεται η μεγάλη επιστροφή των 80s και στα κουρέματα, με ασύμμετρα κοψίματα, ροκ ύφος και ατημέλητο wavy στυλ, για να πετύχετε αυτό το χαρακτηριστικό λουκ που ανέδειξαν τα 80s icons της μουσικής.

Οι cheek bangs
Πρόκειται για τις μακριές αφέλειες που είναι η πιο εύκολη επιλογή για όσες δεν είναι σίγουρες πως να τολμήσουν μια τόσο μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά τους. Οι μακριές αφέλειες μας δίνουν επίσης περισσότερες δυνατότητες για styling, από ολόισιες, κυματιστές και φυσικά open για να αναδεικνύουν το πρόσωπο

To pixie cut
Λίγες θα τολμήσουν το pixie κούρεμα, όσες όπως υποκύψουν θα ξεχωρίσουν. Γι’ αυτό το λόγο αξίζει να του δώσετε μια ευκαιρία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram