Κώστας Δόξας: Στρέφεται νομικά κατά του ΑΝΤ1

Δημοσιεύθηκε 10 Μαρτίου, 2021

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπισή του στην υπόθεση καταγγελιών της εν διαστάσει συζύγου του, Μαρίας Δεληθανάση.

Ο ίδιος τόνισε πως το κοινό θα εκπλαγεί με την εξέλιξη της υπόθεσης, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα την πρόθεση του εντολέα του να κινηθεί νομικά και κατά του ΑΝΤ1 για την εντιμετώπιση που είχε σε επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Για λόγους ακατανόητους, το κανάλι με τη συμπεριφορά του αυτή -όπως καταλαβαίνετε- είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου Δόξα και να επιβεβαιώνει το περιστατικό χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά. Η σύμβαση του κ. Δόξα με το συγκεκριμένο σόου είναι ακόμα σε ισχύ, δεν έχει λήξει απλά από όσο καταλαβαίνω εξαναγκάστηκε σε μία οικειοθελή αποχώρηση.

Αυτό, βεβαίως, νομικά θα ερευνηθεί σε βάθος και θα δω τι ενέργειες θα κάνω προκειμένου να αποκαταστήσω την επαγγελματική του δραστηριότητα ή τυχόν αποζημίωσή του. Πάντως αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό έτσι δεν θα μείνε», είπε χαρακτηριστικά καθιστώντας σαφείς τις προθέσεις του Δόξα να κινηθεί νομικά», είπε χαρακτηριστικά.

Έκανε, μάλιστα, λόγο ακόμα και για «εξαναγκασμό» σε παραίτηση από τα καθήκοντά του στο εμβομαδιαίο σόου μεταμφιέσεων του καναλιού του Αμαρουσίου «Your Face Sounds Familiar»:

«Προβλέπονται κι αυτά νομικά σαν διαδικασίες. Δεν σημαίνει τίποτα το ότι ίσως εξαναγκάζεται ο ίδιος να δηλώσει τέτοια πράγματα. Προφανώς έγινε συνεννόηση, αλλά δεν ξέρω αν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο αυτό. Το θέμα είναι αν αυτή η συνεννόηση και η θέση που παίρνει ο εργοδότης είναι νόμιμη.

Θα το εξετάσω εκτενώς. Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί ο κ. Δόξας, οπωσδήποτε θα κινηθούμε νομικά. Είναι υποχρέωσή μου. Και του ίδιου του κ. Δόξα είναι υποχρέωσή του. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν εξεταστεί το ζήτημα από τη δικαιοσύνη, κανονικά δε μπορούν να επιβάλλονται τέτοιου είδους ποινές σε ανθρώπους ούτε διασυρμοί, ούτε διακοπή επαγγέλματος, ούτε τίποτα».

Σε ό,τι αφορά στις σοκαριστικές εικόνες της κ. Δεληθανάση, οι οποίες είδαν το φως της δημοσιότητας, ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, παραδέχτηκε πως αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που ο πελάτης του χρειάζεται υπεράσπιση.

«Αν δεν ήταν σοκαριστικές οι εικόνες θα ήμουν εγώ εδώ τώρα να μιλούσαμε; Θα χρειαζόταν υπεράσπιση ο κ. Δόξας; Ασφαλώς αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τον κόσμο αλλά πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά και συγκεντρώνονται ακόμα. Αν συνεχίσετε να την παρακολουθείτε να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε», κατέληξε ο κ. Δημητρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram