Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παρουσιάστρια του «Αγρότης μόνος ψάχνει»

Δημοσιεύθηκε 20 Μαρτίου, 2021

Σύμφωνα με ρεπορτάζ Έλα χαμογέλα η παρουσιάστρια έχει δώσει τα χέρια με τους ιθύνοντες του καναλιού και μένουν μόνο να πέσουν οι υπογραφές για να αναλάβει την παρουσίαση του συγκεκριμένου project.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και καιρό βρισκόταν σε συζητήσεις με το κανάλι του Φαλήρου τελικά 5 ημερών οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλες τις λεπτομέρειες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για τη θέση της παρουσίασης του συγκεκριμένου ριάλιτι είχε ακουστεί και το όνομα της Ανθής Σαλαγκούδη όμως ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε αν η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε συζητήσεις ή όχι με τον ΣΚΑΪ.

Όπως και να 'χει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θεωρήθηκε από το κανάλι ως η πιο ικανή για να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση, κάτι που θα σημάνει και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πάντως μέσα σε μόλις τρεις μέρες υπήρξαν πάνω από χίλιες αιτήσεις ανθρώπων που θέλουν να συμμετάσχουν σε αυτό το νέο παιχνίδι επιβίωσης κοντά στη φύση.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram