Κονδυλάτος για Survivor: «Άνοιξα ένα αμάξι, έκλεψα μια λουκανικόπιτα και την μοιράστηκα με συμπαίκτη μου»

Δημοσιεύθηκε 7 Μαρτίου, 2021

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Περικλής Κονδυλάτος, την Παρασκευή ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ και μίλησε για την συμμετοχή του και την εμπειρία του στο παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πείνα που νιώθουν οι παίκτες, ενώ έκανε και μια αποκάλυψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα είπε πως ξέφυγε από την παραγωγή (η οποία κάνει άψογα την δουλειά της όπως τόνισε), άνοιξε ένα αυτοκίνητο και έκλεψε μια λουκανικόπιτα.

Μάλιστα ανέφερε πως την μοιράστηκε με κάποιον, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομα.

«Έχω φάει μουχλιασμένα πράγματα, έχω φάει από τα σκουπίδια, έχω φάει από κάτω κι έχω κλέψει. Ξέφυγα από κάποιους ανθρώπους της παραγωγής που κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους και το μοιράστηκα με όποιον ήταν εκείνη την ώρα μπροστά. Ήταν κανόνας για μένα όπου μπορώ να βοηθήσω θα βοηθήσω. Απλά άνοιξα ένα αυτοκίνητο και πήρα μια λουκανονικόπιτα από μέσα. Η πείνα μπορεί να σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα. Δεν θέλω να πω με ποιον το μοιράστηκα γιατί οι συμπαίκτες μου είναι μέσα και δεν θέλω να τους δημιουργήσω πρόβλημα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περικλής Κονδυλάτος.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram