Κολάν: O μεγάλος πρωταγωνιστής στα καθημερινά μας σύνολα

Δημοσιεύθηκε 20 Νοεμβρίου, 2020

Με τις νέες συνθήκες της ζωής μας, το athleisure επανήλθε πιο δυναμικά από ποτέ και εξελίσσεται διαρκώς, ενσωματώνοντας νέα κομμάτια που ισορροπούν, μεταξύ αθλητικού και casual, ενώ μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Το κολάν παρόλα αυτά βρίσκεται στην κορυφή αυτής της νέας τάσης, που μας συντροφεύει μέσα στο σπίτι αλλά και στην έξοδο μας.

Το κολάν ανήκει σε εκείνα τα κομμάτια, που πάντα αμφισβητούμε για το πόσο κομψά είναι. Το έχουμε συνδέσει με την δεκαετία του 80 και τις λίγο… κιτς τάσεις της δεκαετίας εκείνης, ενώ αργότερα πήρε την θέση του σαν το βασικό κομμάτια της γυμναστικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φέτος, το κολάν επιστρέφει -όχι στο αθλητικό ντύσιμο από το οποίο δεν έφυγε ποτέ, αλλά στο καθημερινό ντύσιμο, ως εναλλακτική στα υφασμάτινα παντελόνια και γίνεται η ‘’στολή’’μας για το σπίτι και όχι μόνο, αφού ήδη influencer το φωτογραφίζουν με χειμερινά σύνολα.

Το κολάν έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, καλό θα ήταν να τις αντιληφθούμε και να τις εκμεταλλευτούμε. Αυτά που πιάνουν κάτω από τη φτέρνα είναι εξαιρετικά άνετα και στιλάτα και δεδομένου των νέων lockdown η άνεση θα είναι το κύριο trend για το υπόλοιπο της χρονιάς και το 2021!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram