Κάτια Ταραμπανκό: Δείτε πως βγήκε «για καφέ»

Δημοσιεύθηκε 11 Απριλίου, 2020

Ο μήνας που μας πέρασε, και ο μήνας που διανύουμε είναι ίσως μία από τις δύσκολες καταστάσεις και περιόδους που όλοι βιώνουμε. Η καραντίνα μας έχει «καθηλώσει» μέσα στο σπίτι και πλέον η μόνη μας μετακίνηση είναι για να πάμε supermarket, είτε για στο φαρμακείο, είτε σε κάποιον που χρειάζεται τη βοήθεια μας κλπ.

Τα μαγαζιά είναι όλα κλειστά, σου λείπει η παρέα σου, θέλεις να βγεις για έναν καφέ και το μόνο που σκέφτεσαι και θέλεις όσο τίποτα είναι να βγεις έξω και να βολτάρεις χωρίς να φοβάσαι και χωρίς να πρέπει να στείλεις κάπου μήνυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Κάτια Ταραμπάνκο, η μία από τις δύο νικήτριες του Greece’s Next Top Model, έκανε την επιθυμία της και βγήκε έξω για καφέ.... στην ταράτσα. Και φυσικά μας έδωσε την καλύτερη ιδέα ever. Βέβαια ας είμαστε ειλικρινείς, το outfit που επέλεξε να βάλει για την βόλτα στην ταράτσα, μόνο εκείνη θα το τολμούσε.

<<Όταν θες να βγεις έξω τόσο πολύ για έναν καφέ, αλλά το κοντινότερο μέρος που μπορείς να πας, είναι η ταράτσα σου. Καλά, είμαι οκ με αυτό. Γυαλιά ηλίου, κραγιόν, ψηλοτάκουνα και η αγαπημένη μου τσάντα>>, αυτό ανέφερε η Κάτια στην ανάρτησή της και ήρθε η ώρα να δεις τι φόρεσε.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram