Η Κατερίνα Στικούδη αποκαλύπτει το μέλλον του «My Style Rocks»

Δημοσιεύθηκε 9 Ιουνίου, 2020

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» μίλησε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του «My Style Rocks».

«Ήθελα να παρακολουθώ καθημερινά τα νούμερα τηλεθέασης και χαιρόμουν πολύ όταν τα νούμερα ήταν πάρα πολύ καλά. Δεν έχει ολοκληρωθεί, μείναμε λίγο στα μισά όσον αφορά στο My Style Rocks και θέλω να πιστεύω ότι θα ολοκληρωθεί γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα στη μέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακούγονται διάφορα και θα ακούγονται πιστεύω. Η ενημέρωση που έχω μέχρι και σήμερα είναι ότι θα είναι η ίδια σύνθεση με κάποιες αλλαγές τις οποίες κι εγώ δεν γνωρίζω ακόμα.

Δεν πήγα από το καμαρίνι μου να πάρα τα πράγματά μου ακόμα, τα έχω αφήσει εκεί. Οι συνεργάτες μου πήγαν και πήραν κάποια δικά τους πράγματα. Δεν περίμενε κανένας ότι θα βιώσουμε πανδημία», αναφέρει η Κατερίνα Στικούδη.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram