Κατερίνα Καινούργιου: Έξω φρενών με τη Σοφία από το survivor

Δημοσιεύθηκε 9 Απριλίου, 2021

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι με μία ανάρτηση που έκανε στρεφόταν εναντίον της εκπομπής, Ευτυχείτε και τόνισε πως «μόνταραν», έκοψαν τις δηλώσεις της.

Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν αφού είδε την ανάρτηση της Σοφίας, ζήτησε να παίξουν αμοντάριστες τις δηλώσεις της…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά το βίντεο με την προβολή των αμοντάριστων δηλώσεων της πρώην παίκτριας του Survivor, η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είχε γίνει μπουρλότο, είπε:

«Εδώ είχε βγει η κουμπάρα της Σοφίας που είχε πει κάποια πράγματα και εμείς στηρίζαμε τη Σοφία. Την ώρα της εκπομπής είχε πάρει ο πρώην της Σοφίας και είπε ότι θέλει να βγει στον αέρα. Όταν βγάζεις έναν άνθρωπο στον αέρα δεν ξέρεις ακριβώς τι θα πει. Για αυητό και την επόμενη μέρα βγάλαμε τη μητέρα της. Και να θυμίσω ότι όλο αυτό ξεκίνησε από την ίδια τη Σοφία που είπε για τα παιδιά μέσα στο παιχνίδι»!

Και έπειτα πήρε τον λόγο η Έλενα Πολυκάρπου και αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον πρώην σύζυγο της Σοφίας και στο μήνυμά του έγραφε: «Έχω κάποιο κύρος και ένα όνομα στα Τρίκαλα, δε θα πέσω στο επίπεδό της, έχω τα αγγελούδια μου»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω!

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram