Καραφώτης: Αποκάλυψε ότι επιστρέφει το Fame Story!

Δημοσιεύθηκε 5 Νοεμβρίου, 2020

Ο Κώστας Καραφώτης, όπως είναι γνωστό, είναι το «δεξί χέρι» του Νίκου Κοκλώνη στην εταιρεία παραγωγής της Barkingwell Media και προέβη σε αποκαλύψεις στην κάμερα της εκπομπής, Ευτυχείτε.

Ο Κώστας Καραφώτης δήλωσε ότι επιστρέφει το Fame Story αλλά και ανέφερε ότι ένα ριάλιτι επιβίωσης είναι «στα σκαριά»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικά, ανέφερε ο Κώστας Καραφώτης ότι το J2US δεν θα βγει στον αέρα αυτό το Σάββατο και θα προσπαθήσουν ναεπιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα!

Και τόνισε για το Fame Story: «Δεν μπορώ να σου πω πάρα πολλά για το Fame Story αλλά σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο θα μου άρεσε πάρα πολύ».

«Για το I’m a Celebrity Get Me Out Of Here δεν μπορώ να σου πω αν το παρουσιάσει ο Νίκος αλλά από τη στιγμή που έχουμε αναλάβει την παραγωγή… Δεν ξέρω πότε θα βγει» πρόσθεσε!

Και κατέληξε λέγοντας: «Η εταιρεία κλείνει πολλά format και option και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δεν ξέρω πού θα ταίριαζε καλύτερα ο Ντάνος, σε αυτό το ριάλιτι επιβίωσης ή στο I’m a Celebrity Get Me Out Of Here».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram