Κάνιε Γουέστ: «Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ»

Δημοσιεύθηκε 8 Ιουλίου, 2020

Με ένα μήνυμα στο Twitter ο Κάνιε Γουέστ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος των ΗΠΑ, στις ερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου.

«Πρέπει να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, δείχνοντας εμπιστοσύνη στον Θεό, ενώνοντας το όραμά μας και χτίζοντας το μέλλον μας. Βάζω υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός ράπερ και επιχειρηματίας, με το hashtag «2020vision».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, ο Έλον Μασκ είναι ένας από τους πρώτους που απάντησε στο Tweet, γράφοντας: «Έχεις την πλήρη υποστήριξή μου

Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση και αν έχει προχωρήσει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται για να επισημοποιηθεί η υποψηφιότητά του.

Υπενθυμίζουμε πως ο Κάνιε Γουέστ στο παρελθόν έχει δηλώσει ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, τον οποίο επισκέφτηκε στον Λευκό Οίκο μαζί με την σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν.

Λίγο μετά την ασυνήθιστη αυτή επίσκεψη, ο Κάνιε Γουέστ είχε δηλώσει πως χρησιμοποιήθηκε «για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πιστεύω» και πως θα αποστασιοποιηθεί από τα πολιτικά πράγματα για να επικεντρωθεί στο να είναι δημιουργικός.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram