Καλλιστεία 2020: Η λαμπερή φωτογράφιση των 40 φιναλίστ

Δημοσιεύθηκε 28 Ιουλίου, 2020

Ο πολυπληθέστερος θεσμός ομορφιάς της χώρας, τα Εθνικά Καλλιστεία GS HELLAS 2020 έκανε το θαύμα του για δέκατη χρονιά. Η επίσημη φωτογράφιση όλων των φιναλίστ έγινε με τους κανόνες εξωτερικών προδιαγραφών και το αποτέλεσμα ήταν εκθαμβωτικό!

Η ομορφιά και ο επαγγελματισμός ήταν εμφανής και όλα λειτούργησαν σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι, του οποίου οι δείκτες όριζαν ένα τέμπο απόλυτης ακρίβειας και προμήνυαν τον λαμπερό χαμό ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την βραδιά του μεγάλου Τελικού τον Σεπτέμβριο 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

40 Finalist κατευθύνθηκαν από τους κορυφαίους του χώρου και όλοι μαζί δούλεψαν για να επιτευχθούν τα μέγιστα. Φωτογράφισαν οι εξής: Γιάννης Σβίγγος τα κορίτσια και Βαγγέλης Βαλεοντής τα αγόρια. Make up artists οι: Έλενα Δερμεντζόγλου, η οποία πρότεινε το look ομορφιάς και η Δέσποινα Παπαιωάννου

Τα πρόσωπα των φιναλίστ ήταν υπόθεση του ΜΑΚ SPA. Τα μαγιό των φιναλίστ σχεδίασε ειδικά για την χρονιά αυτή η σχεδιάστρια μόδας Lila Nova, με θέμα το παγώνι. Κοσμήματα και τσάντες με θέμα το Παγώνι, οι εξίσου κορυφαίες Λίνα Τουπεκτσή και Βικτώρια Κεφάλα.

Όπως θα δείτε παρακάτω το αποτέλεσμα ‘’μιλάει’’ από μόνο του και οι λέξεις χάνουν την δυναμική τους μπροστά στην εικόνα!
Βρεθήκαμε στα backstage της φωτογράφισης και μείναμε έκπληκτοι τόσο από την οργάνωση τόσων πολλών υποψηφίων όσο και για το επίπεδο ομορφιάς, που φέτος χτυπάει ‘κόκκινο’. Σας παραθέτουμε πλούσιο φωτογραφικό και υλικό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram